expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, January 6, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Salam.. Haa kali ni pelik skit segmen nya. Ikut negeri-negeri pula ya.. Huhu.. Tapi sayangnya.. Saya tak duduk di bawah negeri. Tapi di bawah Wilayah Persekutuan. Boleh ka join?? Huhu.. Takpela, saya try jela k..=) Klik SINI atau banner berikut if anda mahu tonjolkan kenegerian anda melalui segmen ni...


Untuk makluman penganjur.. Saya ni dari Wilayah Persekutuan Putrajaya... Tempat lahir? Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.. Hehe.. So, saya nak tag orang-orang dari Wilayah Persekutuan untuk join segmen ni ok!!=)


Cik Misya : Saya anak Malaysia!

23 comments :

I K A :) said... Reply To This Comment

hai akk :') dtg dr segmen yg sama .
salam perkenalan . http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Husna Humairah said... Reply To This Comment

http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dah follow sini, dr segmen yg sama :)

Nurul Nasuha said... Reply To This Comment

dah follow sini .
dari segmen yang sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said... Reply To This Comment

salam kunjugan dari blogger perak.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Budak Kampung said... Reply To This Comment

yong dri bumi allah
mai la dtg perok
yong dh nambah mike

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said... Reply To This Comment

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

miss zerocinta said... Reply To This Comment

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

^_^ aneyz ^_^ said... Reply To This Comment

salam alaik :) blogger perak terjah blog nie ..
nice blog ^_^

jgn segan2 singgah larr blog sye :)

http://tentangid0paq.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said... Reply To This Comment

salam.. deno dtg dari segmen yg sama:)


http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Nasuha said... Reply To This Comment

dari segmen yang sma. Singgah blogwalking! :)

jaakechik said... Reply To This Comment

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

Syah said... Reply To This Comment

hai!jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

SuparMan SuaRez said... Reply To This Comment

Salam...Blogger Dari Sabah jauh Datang Nie. Huhu.Salam Kenal.
Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya jugak k.. ^__^
http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

as-salam salam kenal.

singgah dan follow sini dari segmen yang sama.

jom jenguk saya :D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

zana said... Reply To This Comment

salam aimi..jemput dtg sini ye :)

Eedi Aziz said... Reply To This Comment

Salam Blogger....salam 2013...singgah dr segmen sama....

Salam dr Blogger Kelantan!!!

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

siti fatima Arifin said... Reply To This Comment

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

farhanamasdo said... Reply To This Comment

hi ! i'm blogger from kluang, JOHOR . feel free to visit me back . :)

http://bungajauh.blogspot.com/

done following here ! salam perkenalan ^^

♥ نورحازانه ابراهيم ♥ said... Reply To This Comment

Assalam..hye blogger sabah datang bertandang..jgan lupa melawat ke negeri saya..^_^

http://selendanqpelangi.blogspot.com/

Yaya LaRh said... Reply To This Comment

Dari Negeri Sembilan singgah KL , Harap KL sudi singgah Negeri Sembilan .

Peace Yoo !

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

yeen miscelivious said... Reply To This Comment

hai assalamualaikum
dtg dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk ~
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said... Reply To This Comment

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak .done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Cik Fie said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...