expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 2, 2013

Segmen: Wow! Fantastic Blogger!

Salam.. Erm segmen kali ni nampak simple tapi rupa-rupanya kena jawab pop kuiz. huhu.. Takpe, uols nak join juga? Klik SINI atau banner okeys..




Untuk apa korang blogging? 
Nak kembangkan bakat penulisan di samping memajukan karier dan juga bisnes. (wah skema giler jawapan ku!)

Siapakah sumber inspirasi anda untuk meneruskan hidup pada tahun 2012?
My beloved fiance.. Selalu bagi saya semangat bila saya menerima dugaan dan cabaran. Walaupun dia sangat garang sebenarnya.. Hehe.. (Bukan garang tapi tegas)

Apakah azam 2013 anda?
Mahu menjadi insan yang lebih baik.. Serta berjaya dunia akhirat. Amin..

Jika korang diberi peluang untuk bertemu dengan seseorang artis itu,siapakah artis itu?(sertakan gambar artis itu sekali)
Err.. Nak jumpa siapa ek? Siti Nurhaliza kot.. Huhu.. Tak pun Yuna!=)

Matlamat blogging 2013?
Mahu menjadikan my blog sebagai medium perniagaan untuk menambah pendapatan. 

Pendapat tentang blog tiha?
Very simple blog.. Warna yang digunakan pun lembut je.. Cuma header nya terlalu besar! hehe. Ni mesti suka besar-besar ni..;)

Berikan 3 soalan kepada tiha untuk tiha jawab ;)

1. Tiha asal dari mana? 
2. Sukakan kecantikan tak?
3. Minat berbisnes? Atau ada family/kawan-kawan yang minat bisnes?


Ok siap! hehe.. Korang semua di tag ok! Jadi, silalah join!=)


Cik Misya : Tidak pernah berputus asa.

2 comments :

natasyapink said... Reply To This Comment

tag. :)

http://www.natasya-pink.my/2013/01/ina-1st-giveaway.html

Syafa Syafiqah said... Reply To This Comment

Good Luck sis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...