expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 31, 2013

Segmen Zyra 2013 Bloglist

Salam semua.. Jomlah join satu lagi segmen bloglist di petang-petang Khamis ni.. Mudah je syarat-syaratnya di SINI. Klik banner pun boleh...:)


Saya mahu berada dalam bloglist penganjur segmen ni adalah untuk meluaskan lagi pengaruh blog saya! Wah ayat tak menahan.. Hehe.. Secara ringkasnya bila saya update entry, pengunjung blog tu akan ternampak blog saya dalam bloglist. So, maybe dia nak singgah blog saya kan? Jadi memang nak sangat-sangat duk dalam bloglist penganjur!=))


Cik Misya : Belum mahu update bloglist lagi.

6 comments :

Razil Tahir said... Reply To This Comment

nak join jugak lah!! XD

Izza Sakura said... Reply To This Comment

hye,aimisyahirah aimi maaf ari tu salah update,aimi leh buat pilihan samada edit blog atau header sahaja yek,untuk segmen 2013 tu bukan review blog,thanks join segmen saya untuk kali kedua

Nurul Aini said... Reply To This Comment

selamat Bersegmen. ^__^

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah selamat berbloglist cik misya...

D'suci Photography said... Reply To This Comment

singgah jalan2 sini

Iffah Syahirah said... Reply To This Comment

hai kak..akak mng cursr dri sgmn cer teka..boleh cek kat sini ye:http://gagamiami12.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...