Segmen Zyra 2013 Bloglist

Salam semua.. Jomlah join satu lagi segmen bloglist di petang-petang Khamis ni.. Mudah je syarat-syaratnya di SINI. Klik banner pun boleh...:)


Saya mahu berada dalam bloglist penganjur segmen ni adalah untuk meluaskan lagi pengaruh blog saya! Wah ayat tak menahan.. Hehe.. Secara ringkasnya bila saya update entry, pengunjung blog tu akan ternampak blog saya dalam bloglist. So, maybe dia nak singgah blog saya kan? Jadi memang nak sangat-sangat duk dalam bloglist penganjur!=))


Cik Misya : Belum mahu update bloglist lagi.

Comments

  1. hye,aimisyahirah aimi maaf ari tu salah update,aimi leh buat pilihan samada edit blog atau header sahaja yek,untuk segmen 2013 tu bukan review blog,thanks join segmen saya untuk kali kedua

    ReplyDelete
  2. wah selamat berbloglist cik misya...

    ReplyDelete
  3. hai kak..akak mng cursr dri sgmn cer teka..boleh cek kat sini ye:http://gagamiami12.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts