expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, January 6, 2013

Segment: Pencarian Bloglist Owhsem

Salam.. Erm simple je segmen ni. Walaupun saya still tak berapa sihat, tetap nak support rakan-rakan blogger wat segmen. Klik SINI atau banner untuk maklumat lanjut..


Sebab apa saya suka blogging? Sebab saya suka bercerita.. Hanya orang yang benar-benar rapat je tahu saya ni nampak pendiam dan garang tapi sebenarnya bila dah kenal, dah macam bertahun-tahun kenal. Hehe. Jadi melalui blog ni dapatlah saya tambah kenalan dan berkongsi cerita..


Tag : Ayu Insyirah dan Mia Liana.. Antara yang rajin join dan anjurkan segmen...=)



Cik Misya : Rajin join segmen sahaja.

4 comments :

cik polka said... Reply To This Comment

selamat bersegmen :)

fatin sh said... Reply To This Comment

Thank you sebab join and support! All the best okayy :)

Senarai peserta updated.
http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/update-peserta-segmen-pencarian.html

shahrayyan said... Reply To This Comment

done follo u kak..from same segmen..

http://dearmonyetsayang.blogspot.com/2013/01/segment-pencarian-bloglist-owhsem.html

Mimie Najib said... Reply To This Comment

selamat berbloglist.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...