expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 23, 2013

Segment tingkatkan like fanpage by aien hermionie

Salam.. Ya Allah hai busy nya hari ni.. Sok cuti, so kenalah siap kan pape yang patut terlebih dahulu hari ni.. So, entri kali ni saya join segmen like-like page. Aik, saya dah ada page ke?;) ahhaa.. Yes baru je ada.. Still dalam proses untuk dilancarkan. Tunggu dah dapat 100 like baru saya launch dalam blog ni secara besar-besaran. Cewah! Ok if uols pun nak join segmen ni, klik SINI atau banner..


Jangan lupa like page saya di SINI ya!=)


Cik Misya : Die hard fan of...

5 comments :

MymyMushie said... Reply To This Comment

baca sampai habis tau http://mymymushie.blogspot.com/2013/01/grafiti-bersama-buddyz-oleh-digi.html

najiah shaharain said... Reply To This Comment

goodluck!sy dah like:)

angellovesoldier said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen =D

Mysyah Holiday said... Reply To This Comment

Assalamualaikum,
Slm blogger & like fanpage.
https://www.facebook.com/pages/Mysyah-Holiday-Blog/157476050965224?ref=hl

Klu sudi jemput join segmen ini http://www.mysyah-holiday.com/2013/01/segmen-cuti-cuti-blogger-saya-dari.html

tq, :)

angellovesoldier said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...