expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 7, 2013

Terukir di Bintang... My love story with...^_^

Salam semua...! Wah Monday morning?! Hehe.. Jangan sendu-sendu okeys! Walaupun saya still baru 80% sihat, tetap mahu chill di pagi-pagi Isnin ni..:) Whatever it is, Yuna menang AJL ke 27 malam tadi okeys!! Wakaka.. Tibe je kan??? 



Yeay!!! Actually memang nak bersorak happy pun sebab lagu tema saya dan incik tunang kesayangan, Terukir di Bintang menang Juara Lagu ke 27! Haha tetiba je ngaku lagu tema kan? Tapi memang betul pun.. For those yang pernah menonton klip video my engagement day, memang lagu tersebut menjadi penghias latar belakang our love story...^__^

Walaupun Yuna tak nyanyi malam tadi, tapi sangat-sangat teruja bila tengok Aizat nyanyikan lagu tu! Superb la Aizat! Selalu nyanyi lagu yang bernada tinggi je.. Ternyata hebat beliau dapat menyanyikan dengan penuh santai. Tak payah nak tarik-tarik suara bagai mahu pecah anak tekak. Ngehehe...


Sumber : Hotmasakini

Memang kebetulan kot Juara Lagu je mesti lagu tema cintan-cintun saya menang! Sebelum ni lagu Tolong Ingatkan Aku by Ana Raffali pun menang AJL juga! Entri penuh klik SINI. Kontroversi-kontroversi pun, dah memang dorang hebat kan? Ngehehe..


Pape pun tahniah ya Yuna dan Aizat! Tak sia-sia Aizat bela misai! Ahakss.. Nampak cute dan matured..;) Bertemakan ala-ala Evening the Paris giteww persembahan beliau.. Sempoi tapi sangat menusuk kalbu... Owh so sweeeet...! (Gedixx!)



Cik Misya : Berjiwa romantik.

3 comments :

lovely said... Reply To This Comment

Nampak Aizat sangat santai dan cool je nyanyikan lagu tu.
siap minum air lagi..
aizat mmg best..suka..suka..suka..

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

yeah aizat nanti boleh jadi duta alicafe takpun kopi radix...

Ain Dzaya said... Reply To This Comment

walau pape pun..tanpamu- amir tetap best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...