expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 21, 2013

Wajah Nobita versi wanita!!

Salam.. Huhu.. Nak share dengan uols... Wajah Nobita (salah satu watak dalam kartun Doraemon) dalam versi perempuan! Hihihi... Saya belek-belek gambar-gambar saya then terjumpa koleksi dolu-dolu. Snap-snap pastu edit-edit sikit.. Sekali my friend tengok, eh macam Nobita la! Ahakss... Tak caya? Cer tengok...





Haha sama ke??? Entah la.. Kebetulan kot saya pakai tudung kuning pastu pakai spec, nampak ala-ala Nobita sikit. Tapi pape pun saya paling comel! Wakakaka.. Perasan!;p

Haa adik-adik zaman sekarang agaknya tak tahu kot kartun Doraemon tu sebab kartun ni popular zaman 90an dulu.. Kira sape-sape lahir tahun 80an, mesti tahu kartun ni. Salah satu watak yang orang geram adalah Nobita ni la.. Seorang budak lelaki.. Dia malas belajar, tapi mempunyai angan-angan yang tinggi. Doraemon la yang selalu jadi mangsanya untuk capai apa yang diangankan tu. So, jangan ikut perangai Nobita ni ok! Ikut saya takpe. Hehe..;)




Cik Misya : Doraemon adalah kucing.

6 comments :

Ct Noraishah said... Reply To This Comment

haha...kalau ikut peragai Nobita habis la. kesian Doraemon

angellovesoldier said... Reply To This Comment

Jarang dh tengok Nobita sekarang.. :)

timm_bill said... Reply To This Comment

ha3!! lebey kurang!

Mimie Najib said... Reply To This Comment

cute.. :)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

rasanya masih ditayangkan citer doraemon ni...

Nadia Johari said... Reply To This Comment

ade lagi citer nobita ni..hehe..comel je aimi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...