expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, February 7, 2013

Blogger Belia Blogger Cool

Salam.. Haa meh petang-petang ni kita relaxkan diri dengan menyertai segmen cool neh di SINI. Klik banner juga boleh..:)


Nama blogger anda : Aimi Syahirah || In the story

Tagline blog (jika ada) : Err... [haha takde kot]

Umur anda : 27 tahun (Caye tak?) ;) hehe.. tak tipu okeys..

Url blog anda : http://www.aimisyahirah.com

Sebab kenapa blogger belia seperti anda adalah seorang blogger yang cool : Ahaks.. Mencabar gak soalan ni ya.. Sebabnya adalah maybe saya jenis supportive! I mean kalau ada blogger baru ke lama yang anjurkan segmen insyaAllah saya akan join untuk beri support. Pernah dulu kena hentam dalam komen box oleh stalker tapi takdelah saya melatah tak tentu pasal. Ignore je lama-lama diamlah dorang kan? So, saya teruskan blogging seperti biasa. Ada masa saya update, keluarlah entri baru. Kalau takde masa memang sunyi sikitlah blog ni. So far saya cool saja if anda nak komen atau kritik blog saya sebab semua yang positif akan diambil kira untuk penambahbaikan sebagai seorang blogger.. 


Perghh panjang la pulok entri sebab musabab ni ya? Haha cool tak? Yeahhh....;)



Cik Misya : Belajar kawal perasaan bukan mengikut perasaan.

4 comments :

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

ooh segmen rupanya...hehe ingatkan apadia td blogger belia ni...selamat bersegmen cik misya...:)

AyueJean AJ said... Reply To This Comment

Singgah dari segmen sama...
Done follow... =D...

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

eyka said... Reply To This Comment

Assalamualaikum,saya datang dari segmen yg sama..Jemput singgah ke blog sy...http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

Mia Liana said... Reply To This Comment

salam....mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...