expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, February 14, 2013

Gempar!! Gadis 19 tahun terjun bunuh diri di Times Square?!!

Salam.. MasyaAllah! Terkejut bila membaca entry salah seorang rakan blogger tentang berita gempar ni di SINI!! Anda tahu kan Times Square tu kat mana?? Ala salah satu shopping mall terbesar di Jalan Imbi, Kuala Lumpur yang budak-budak sekarang suka lepak dan shopping di sana tu.. Ada seorang gadis berbangsa Cina telah dijumpai mati di ruang legar shopping mall tersebut!! 




Mayatnya dijumpai pada 11.00 pagi dan pelbagai spekulasi timbul tentang punca kematian gadis tersebut. Ada yang kata si gadis telah bergaduh dengan kekasihnya maka berlaku pergelutan dan tanpa sengaja si kekasih tertolak gadis tersebut hingga terjatuh dari tingkat 6 ke tingkat bawah (ground)! Banyak lagi sumber versi kisah kematian mengejut gadis tersebut di SINI.




Tak sure sama ada betul atau pun tidak. Jika benar, pasti pihak pengurusan Times Square akan berusaha sedaya-upaya menyembunyikan perkara ini supaya tiada spekulasi tidak diingini berlaku. Jika tidak benar, mungkin ianya salah satu adegan lakonan kot-kot stunt woman tu terjun ke apa ke kan.. (huhu memandai je!) Apa-apa pun yang dilakukan di mana-mana, jagalah diri baik-baik. Kemalangan tidak disangka mungkin berlaku tanpa sengaja. Malang itu tidak berbau..



Cik Misya : Dah lama tak ke Times Square.



7 comments :

NURUL IZZATI said... Reply To This Comment

betul ke???

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Kesiannya....

Permata YangDicari said... Reply To This Comment

hati-hati juga. jangan sampai pandai-pandai nak buat spekulasi sendiri .. bahaya ..

Farisha Lyssa Farish said... Reply To This Comment

deorg ckp bunuh diri sbb gaduh dgn bf..macam2 la

saedah syakir said... Reply To This Comment

terkejut.... klu la btl... mmg tragic betul

Seneorita Baharin said... Reply To This Comment

ishh3 dunia akhir zaman macam2..astghfirullah al azim

Fikri Blog said... Reply To This Comment

mesti x lama lagi tempat tu jadi berhantu...huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...