expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, February 7, 2013

Panas!! Reaksi Zed Zaidi tentang kedatangan penyanyi Oppa Gangnam Style : Psy!

Salam.. Wah pagi-pagi dah start entry dengan tajuk panas! Huhu.. Terbaca dari blog 3 dalam 1 tadi di SINI tentang reaksi pelakon yang bersuara lantang dalam menyuarakan apa-apa pendapat tentang dunia hiburan di Malaysia iaitu Zed Zaidi. Uols kenal Psy? Ala penyanyi Korea (K-Pop) yang terkenal dengan Gangnam Style yang menjadi fenomena seluruh dunia sekarang ni.. Khabarnya Psy akan datang ke Malaysia untuk membuat persembahan sempena Tahun Baru Cina di Pulau Pinang! 



Saya takdelah minat sangat Psy ni tapi tahulah juga siapa beliau. Tapi tak sangka Zed Zaidi tak kenal siapa Psy ni. Huhu. Saya rasa dia kenal cuma beliau lebih tegas dalam berpendirian bahawa artis Malaysia patut diberi peluang lebih besar berbanding membawa masuk artis luar seperti Psy bagi mengadakan persembahan. Belanja nak bawa masuk je dah memakan RM2 juta! Perghh... Takde koje lain ke?? Ahaks.. Jom tengok apa kata Zed Zaidi dalam Twitter nya..



Kalau guna duit sendiri (syarikat) tak mengapalah kot tapi kalau guna duit rakyat semata-mata nak tarik minat golongan tertentu bagi kepentingan pihak tertentu memang tak patut! Tapi persembahan ni anjuran sebuah parti politik! Aiyoo..@_@



Cik Misya : Dah lama tak makan Popcorn.

3 comments :

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

rasanya Zed Zaidi saje perli mcmtu kot. tapi mmg betul pun ape yg dia ckpkan tu. utk artis malaysia, bkn main susah lg diorg nak sponsor. tapi utk artis antarabangsa, senang2 je sponsor. sampai bila la industri negara kita nak naik kalau mcm ni. huhuhu. tepuk dada tanya selera

Ibu Amirul said... Reply To This Comment

Apalah Zed Zaidi ni... Dia hanya pandang dari satu sudut je... Ada juga kebaikan Artis luar datang. Atleast bila dia balik ke negara nya, dia bawa balik sekali nama Malaysia tmpt yg dia pernah wat perform....

Nadia Johari said... Reply To This Comment

mmg mmbazir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...