expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, February 9, 2013

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

Salam. Bloglist again! COme join HERE or click banner...


Overall blog penganjur segmen ni memang saya suka sebab kemas dan pandai menggunakan warna. Dah nama pun Fizgraphic kan, of course sangat bijak dan kreatif dalam penggunaan warna untuk blog beliau. Kemas pun kemas. Jeles! Wakaka.. Nasib baik saya tak minat warna biru. Mahu jatuh cinta kalau suka biru! Wakaka..;) Gurau je ya Fiz.. Ok siap untuk dihantar..=)

Cik Misya : Suka persaingan sihat.

11 comments :

Aida Omar said... Reply To This Comment

Aida pun join segmen yang sama.. alang2 dah join nie blogwalking lawat kawan2 blogger :) hehe..

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Rahmad Mat said... Reply To This Comment

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
Fatin Liyana Vector Illustration

Asiah Aisa said... Reply To This Comment

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

Setiasmile said... Reply To This Comment

done folllow..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

zana said... Reply To This Comment

singgah dari segmen sama jom singgah sini smbil berkenalan :D

IRA ARINA said... Reply To This Comment

datang dari sini :)
http://www.miramashimaaru.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

deno said... Reply To This Comment

salam.. deno dari segmen yg sama :)
http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

Diyan Hani said... Reply To This Comment

singgh sini n follow..mardiyanhani.blogspot.com

Ain Dzaya said... Reply To This Comment

hai kak misya :))

Cik Fie said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Mia Liana said... Reply To This Comment

salam....mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...