Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

Salam. Bloglist again! COme join HERE or click banner...


Overall blog penganjur segmen ni memang saya suka sebab kemas dan pandai menggunakan warna. Dah nama pun Fizgraphic kan, of course sangat bijak dan kreatif dalam penggunaan warna untuk blog beliau. Kemas pun kemas. Jeles! Wakaka.. Nasib baik saya tak minat warna biru. Mahu jatuh cinta kalau suka biru! Wakaka..;) Gurau je ya Fiz.. Ok siap untuk dihantar..=)

Cik Misya : Suka persaingan sihat.

Comments

  1. Aida pun join segmen yang sama.. alang2 dah join nie blogwalking lawat kawan2 blogger :) hehe..

    http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  2. Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

    ReplyDelete
  3. done folllow..

    http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen sama jom singgah sini smbil berkenalan :D

    ReplyDelete
  5. datang dari sini :)
    http://www.miramashimaaru.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  6. salam.. deno dari segmen yg sama :)
    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

    ReplyDelete
  7. singgh sini n follow..mardiyanhani.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  9. salam....mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts