expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, February 18, 2013

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN

Salam.. Alamak ai! Sampai tak lalu makan?? Kalah orang bercinta mahupun putus cinta neh! Huhu.. Kalau anda kuat makan, mungkinkah ada efek?? Hehe.. Takpe, join je kat SINI atau klik banner.. Rasa-rasa kalau follower bertambah-tambah, selera makan makin bertambah ada la kot kan? Hihi..

Tag : Eraz Fadli...


Cik Misya : Kurang selera makan.

16 comments :

Noor said... Reply To This Comment

Hai..thx sudi join!! Dah follow blog yg cute ni..senarai peserta dah update. jemput singgah & follow kwn2 yg lain ye! Cik Aimi dah slim cantik, xyah diet lg dah!

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

Cik Fie said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama .:)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

farah syamimi said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

done follow you

Choi•Minhoヅ™ said... Reply To This Comment

hyeee, datang dari segmen yang samee!~

dah lame follow blog akak comey nie. hehe

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Zuliana Awang said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Zuliana Awang said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Iqbal Rosly said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama..done following you! jemputlah datang ke teratakku !!
http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nor Aznida said... Reply To This Comment

nida dtg melawat :)

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-followers-sampai.html

eCha said... Reply To This Comment

singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

izah :) said... Reply To This Comment

singgah dari segmen yang sama .follow sini .
http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

fieza husain said... Reply To This Comment

salam...singgah dri segment yg same...kalo sudi..follow la.. :)
http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Atin Tory said... Reply To This Comment

Hai dari segmen sama >.<
done follow awak .
Jgn lupa follow sy balik :)

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

LIKE my fanpage too!!

http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

! Khazanatul Sirra' ! said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama ....
done follow

http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Mimie Najib said... Reply To This Comment

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

follow~

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Azuria Abdullah said... Reply To This Comment

Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

azuria dah follow #1640..kalau sudi,follow me back yea.. :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...