expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, February 18, 2013

Segmen : Tangkap Followers SeMaksimum Mungkin!!!

Salam.. Saya suka blog Khalid Kyle kerana simple! Hehe jawapan pun simple. Sebab memang blog beliau simple. Masuk-masuk je ada unsur-unsur keseraman sedikit mayba sebab gunankan warna hitam. Overall memang ok dan kreatif dalam penggunaan warna dan font.:) Bukan ayat bodek ya. Ikhlas dari hati. Ecehhhh...;p 

Ok, sape-sape nak join tu klik SINI atau banner okeys.. Mudah je caranya.....



Cik Misya : Impak maksima!

5 comments :

Nur Fahz said... Reply To This Comment

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/02/segmen-tangkap-followers-semaksimum.html

Nur Fahz said... Reply To This Comment

ehh alahaii sori tersilap paste pulak.harap cik tuan belog delete ya komen tadi :) tq

Nur Fahz said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..hi singgah kesini.selamat bersegmen :)

Ainim Suju said... Reply To This Comment

selamat bersegmen..Khalid ni kalo buat segmen memang best kan

[PCL] said... Reply To This Comment

memang boleh dapat impak maksima nih...gud luck Aimi !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...