SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!

Salam.. Terpandang je banner segmen ni terus teruja nak join! Sebab comel sangat!! Huhu.. Jomlah join sekali di SINI atau klik banner okeys..:)


Cik Misya : Suka comelkan diri.^^

Comments

  1. comel ke? :D hee~
    apapun terima kasih sudi join! :)

    senarai peserta boleh lihat di sini,sila check link kamu,kalau tak da bagitau ye :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg sama. Salam perkenalan :)

    http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam awak..saya datang dari segmen yg sama
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

    Salam perkenalan

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan~ dah follow awk~
    sudi la jalan2 kt blog n follow cik siti ye~ ;)

    http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak,

    Jom follow saya jugak kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum una was here, dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  8. Dr segmen yg sama:)http://tikahada.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html
    done follow u:)

    ReplyDelete
  9. done follow sini...jom follow za semula
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  10. Hanis dari segmen sama .Dah Follow sini .
    Follow Hanis http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  11. http://ynarazali.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    i follow u=)

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    saya memerlukan bantuan anda
    DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    done follow you :)

    ReplyDelete
  13. done follow., dari segmen y same jgk., jemput lah singgah.,

    http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  14. Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

    ReplyDelete
  17. selamat bersegmen dear :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  18. dah follow sini follow kita balik dari segmen yg sama
    http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum.salam kenal.dari segmen yang sama.done follow sini :)
    http://dilaella.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  20. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html
    bw sini dri segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    singgah menyapa

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum!!! Hash dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! Done follow you. Follow me back okay? ^_^ haha

    http://mohamadhazimzamri.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  24. Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  25. Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  26. Segmen yang sama..singgah2 la kite ekk.. :)

    http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yang sama :) http://patungpink.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts