expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, February 13, 2013

Wajah-wajah Cik Misya di Instagram!

Salam.. Huhu dah lama nak sharing entry tentang ni kat rakan-rakan blogger semua. Korang ada Instagram? Haa boleh klik SINI untuk maklumat lanjut. Basically melalui instagram, uols dapat mengedit dan memuat turun gambar yang diambil melalui handphone/tablet/ipad dengan lebih mudah! Terus je masuk dalam facebook/twitter/etc. Tak perlu masuk dalam PC untuk editing cantik-cantik bagi menghasilkan gambar yang cantik. Just snap, edit, upload! Senang rite? Tryla download software Instagram sekarang! 

So, saya paparkan koleksi gambar-gambar wajah saya ambil menggunakan Instagram.. Jangan copy ya!;) Tak sempat nak letak watermark. Huhu..














Perubahan dari masa ke semasa wajah saya.. Ada juga yang bertanya produk apa saya gunakan untuk menjaga kecantikan kulit wajah? Ahha, rahsia..;) Actually memang nak share produk luar biasa tu tapi nanti dulu. Nak tunggu testimoni dari para customer saya yang teruja memakai produk yang saya gunakan. Yeehaa..!=)


Cik Misya : Kini kurang gemar bersolek bila keluar rumah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...