expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, March 20, 2013

Apabila bertukar menjadi Angry Bird....!!!! Grrrr....

Salam.. Hahaha... Bila belek-belek gambar lama, teringat satu gambar tu tentang seseorang menggelar saya sebagai Angry Bird! Hihi.. Bila fikir balik kelakar je rasa.. Sebab memang hampir serupa wajah saya dalam gambar tu dengan Angry Bird! Dan memang kebetulan mood gambar tu pun saya tengah marah! Wakakaka... Nak tengok wajah saya versi Angry Bird?? Hihihi jom tengok...









Wakakaka.. Sama tak? Hihihi.. Pape pun saya tetap comel! Hihihi... Kebetulan masa tu saya tengah bengang sebab terperangkap dalam traffic jam di tengah-tengah bandar KL. Dalam pada-pada tu sempat gak snap photo wat muka gitu. Dah lah pakai tudung dan baju merah! Memang kena bahan lah kan? Huhu... Tapi Angry Bird ni comel apa... Ni ada versi gigirl punya..;) Cute giler!!




:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


Haa comel kan?? Wakakaka puji diri sendiri tak menahan!! Hihi... 


Entri berkaitan : Wajah saya versi Nobita




Cik Misya : Dah lama tak main game.



4 comments :

Crew Fathi said... Reply To This Comment

Muahahaha.. Besaqnya mata... =p

cik amal said... Reply To This Comment

bulat mata.. comell..

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Kakak tetap cute walaupun dalam keadaan angry bird =]

D i n said... Reply To This Comment

gambar angry bird yg last tu comey tak sangup nk lastik huhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...