Kita nak mengemas, Ciko pun sibuk nak mengemas!!!

Salam semua.. Huhu Cik Misya terlampau sibuk kebelakangan ni sampai takde masa nak update entry. Mesti ada yang rindu kan? Ahakss.. [perasan!] ^_^ 

Takde apa nak story sangat pun pagi-pagi Selasa ni. Cuma bila belek-belek album dalam external hard disk saya ni terjumpa gambar kucing kesayangan saya si Ciko.. Alahai.. Geram nengok gelagat dia! Penghibur di pagi hari.. Rindu plak kat dia walaupun hari-hari jumpa dia kat rumah. Huhu..





Memang kucing sangat sukakan box. Any kind of boxes, mesti kucing akan cuba memasukinya. Tak tahu la nape. Huhu. Tengoklah Ciko ni.. Actually masa ni saya tengah kemas-kemas tool box saya yang warna biru tu. Orang sibuk nak mengemas, Ciko pun sama sibuk. Kalau nak menolong takpe juga. Dia pi landing plak dalam tu. Huhu sabar jela ye... 

Tak kisahlah camne pun, saya tetap sukakan kucing. Walaupun pernah dicakar dan sebagainya, tapi entah, takdela rasa fobia ke apa. They're so cute. Manja.. Jadi penghibur.. Huhu..



Cik Misya : Kucing haiwan kesayangan Nabi Muhammad s.a.w..

Comments

  1. hehehe.. comel gile die duk dalam box tu :)

    ReplyDelete
  2. Haha, Aina bila kena cakar sekali dgn tiba-tiba terus fobia dgn kucing :p

    ReplyDelete
  3. Hahhahha..... Tu memang biasa...
    Bila kita menyapu dia menyapu..
    Bila kita mengemop dia pun datang mengemop....
    Hehhehe,..

    ReplyDelete
  4. samalh ngn kucing yana ... kepoci jerk. tp comel ^^

    ReplyDelete
  5. sy takut kucing huhu ^^

    jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hahaha. slumber dia je dok landing dalam box tu.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts