expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, March 19, 2013

Kita nak mengemas, Ciko pun sibuk nak mengemas!!!

Salam semua.. Huhu Cik Misya terlampau sibuk kebelakangan ni sampai takde masa nak update entry. Mesti ada yang rindu kan? Ahakss.. [perasan!] ^_^ 

Takde apa nak story sangat pun pagi-pagi Selasa ni. Cuma bila belek-belek album dalam external hard disk saya ni terjumpa gambar kucing kesayangan saya si Ciko.. Alahai.. Geram nengok gelagat dia! Penghibur di pagi hari.. Rindu plak kat dia walaupun hari-hari jumpa dia kat rumah. Huhu..





Memang kucing sangat sukakan box. Any kind of boxes, mesti kucing akan cuba memasukinya. Tak tahu la nape. Huhu. Tengoklah Ciko ni.. Actually masa ni saya tengah kemas-kemas tool box saya yang warna biru tu. Orang sibuk nak mengemas, Ciko pun sama sibuk. Kalau nak menolong takpe juga. Dia pi landing plak dalam tu. Huhu sabar jela ye... 

Tak kisahlah camne pun, saya tetap sukakan kucing. Walaupun pernah dicakar dan sebagainya, tapi entah, takdela rasa fobia ke apa. They're so cute. Manja.. Jadi penghibur.. Huhu..



Cik Misya : Kucing haiwan kesayangan Nabi Muhammad s.a.w..

7 comments :

anis suryanie said... Reply To This Comment

hehehe.. comel gile die duk dalam box tu :)

Aina Mansor said... Reply To This Comment

Haha, Aina bila kena cakar sekali dgn tiba-tiba terus fobia dgn kucing :p

AyueJean AJ said... Reply To This Comment

Hahhahha..... Tu memang biasa...
Bila kita menyapu dia menyapu..
Bila kita mengemop dia pun datang mengemop....
Hehhehe,..

yana aina said... Reply To This Comment

samalh ngn kucing yana ... kepoci jerk. tp comel ^^

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

sy takut kucing huhu ^^

jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

hahaha. slumber dia je dok landing dalam box tu.

cik amal said... Reply To This Comment

tembam kut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...