expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, March 27, 2013

Mari join! Segmen : Saya Nak Di Bloglisted oleh Cik Misya!

Salam semua.. Erm dah lama benor rasanya blog saya ni tidak dimeriahkan dengan segmen-segmen rite? Asyik saya yang join segmen, apa kata saya pula yang anjurkan segmen! Ahha.. Nak join? Simple je..:) Ok jom tengok kaedahnya!


1 st : Mesti jadi follower saya! ( Scroll down ke bawah)
2 nd : Mesti like page saya di SINI!
3 rd : Create satu entry ringkas bertajuk : "Segmen : Saya Nak Di Bloglisted oleh Cik Misya!" 
4 th : Copy banner segmen berikut dan tampal dalam entri anda lalu linkkan ke entry ini


Copy banner di SINI.

5 th : Tag at least 1 orang dan makesure dorang tahu tau!
6th : Dah siap, leh hantar link entry anda kat ruangan komen di bawah ya.. :)



So, apa faedah nya if join segmen ni? Ahha... Segmen ni simple je.. So hadiahnya? Huhu akan difikirkan. Tapi 30 orang terawal yang join akan di bloglisted kan bloglist saya! So cepat-cepat join okeys! Dan 5 orang bertuah akan dapat review daripada saya! Siapa yang bertuah itu? Akan ditentukan oleh saya sendiri based on kreativiti entry anda..=)

Last date : Bila-bila masa selepas 2 minggu segmen ini dilancarkan! ;)



Cik Misya : Sunyi sepi blog ini.

34 comments :

Cik Dania said... Reply To This Comment

jom join GA sy

mujagirl92 said... Reply To This Comment

http://www.mujadafewa.my/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

ERAZ FADLI said... Reply To This Comment

http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Joined!

Unknown said... Reply To This Comment

Join ;))

http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Adam Faiz said... Reply To This Comment

http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html join =)

wana wazm said... Reply To This Comment

join...
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Unknown said... Reply To This Comment

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Unknown said... Reply To This Comment

join..

http://www.syuhadasalleh.my/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

kEtamSepit said... Reply To This Comment

join

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Syamimi Saad said... Reply To This Comment

join sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Unknown said... Reply To This Comment

salam saya join dah..

http://raziqchef.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Unknown said... Reply To This Comment

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html saya join ye cik misya hehe :)

Cik Fie said... Reply To This Comment

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Noorkhuzieen said... Reply To This Comment

kak saya join..

http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/2013/03/segmensaya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Syazwani Zunidan said... Reply To This Comment

Assalamualaikum , k.misya . Wani join :)

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Ain Syahirah said... Reply To This Comment

Ain join ;D

http://www.nurainsyahirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

♥ Izni ♥ said... Reply To This Comment

Iz join kak
http://nuraribahizni.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Unknown said... Reply To This Comment

k.misya!! aien join tau..

http://www.aienhermionie.my/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Anonymous said... Reply To This Comment

kathy join ye?
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/03/segmen-pencarian-bloglist-cik-misya-2013.html

Anonymous said... Reply To This Comment

salam...jemputlah join segmen kathy http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/1st-segmen-selamat-hari-lahir-by-kathy.html

Unknown said... Reply To This Comment

sy join :)

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

shazillahsani.com said... Reply To This Comment

Saya join..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Aimi Rahim said... Reply To This Comment

http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Cik Zara said... Reply To This Comment

http://blueyarns.blogspot.com/2013/04/segemen-saya-nak-di-bloglisted-by-cik.html

Unknown said... Reply To This Comment

join jugakkkh

ttp://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Unknown said... Reply To This Comment

http://budakshumort.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

ஐ iqwa-niera ஐ said... Reply To This Comment

join segmen awak...:)

http://iqwa-niera.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Unknown said... Reply To This Comment

NINO PUN JOIN!
http://jelezkah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

sabrinashekhahmad said... Reply To This Comment

http://sabghina.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

ஐ iqwa-niera ஐ said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
Unknown said... Reply To This Comment

Assalamualaikum,saya join :)

http://dilaella.blogspot.com/2013/04/segmensaya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Unknown said... Reply To This Comment

fizi join..

http://kakikerja.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

diari farisha said... Reply To This Comment

moga sempat -->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Unknown said... Reply To This Comment

join!

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/segmensaya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...