Mari join! Segmen : Saya Nak Di Bloglisted oleh Cik Misya!

Salam semua.. Erm dah lama benor rasanya blog saya ni tidak dimeriahkan dengan segmen-segmen rite? Asyik saya yang join segmen, apa kata saya pula yang anjurkan segmen! Ahha.. Nak join? Simple je..:) Ok jom tengok kaedahnya!


1 st : Mesti jadi follower saya! ( Scroll down ke bawah)
2 nd : Mesti like page saya di SINI!
3 rd : Create satu entry ringkas bertajuk : "Segmen : Saya Nak Di Bloglisted oleh Cik Misya!" 
4 th : Copy banner segmen berikut dan tampal dalam entri anda lalu linkkan ke entry ini


Copy banner di SINI.

5 th : Tag at least 1 orang dan makesure dorang tahu tau!
6th : Dah siap, leh hantar link entry anda kat ruangan komen di bawah ya.. :)



So, apa faedah nya if join segmen ni? Ahha... Segmen ni simple je.. So hadiahnya? Huhu akan difikirkan. Tapi 30 orang terawal yang join akan di bloglisted kan bloglist saya! So cepat-cepat join okeys! Dan 5 orang bertuah akan dapat review daripada saya! Siapa yang bertuah itu? Akan ditentukan oleh saya sendiri based on kreativiti entry anda..=)

Last date : Bila-bila masa selepas 2 minggu segmen ini dilancarkan! ;)



Cik Misya : Sunyi sepi blog ini.

Comments

  1. http://www.mujadafewa.my/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  2. http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    Joined!

    ReplyDelete
  3. Join ;))

    http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  4. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html join =)

    ReplyDelete
  5. join...
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  6. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  7. join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  8. join

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  9. join sama.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  10. salam saya join dah..

    http://raziqchef.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  11. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html saya join ye cik misya hehe :)

    ReplyDelete
  12. http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  13. kak saya join..

    http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/2013/03/segmensaya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum , k.misya . Wani join :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  15. Ain join ;D

    http://www.nurainsyahirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  16. Iz join kak
    http://nuraribahizni.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  17. k.misya!! aien join tau..

    http://www.aienhermionie.my/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  18. kathy join ye?
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/03/segmen-pencarian-bloglist-cik-misya-2013.html

    ReplyDelete
  19. salam...jemputlah join segmen kathy http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/1st-segmen-selamat-hari-lahir-by-kathy.html

    ReplyDelete
  20. sy join :)

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  21. Saya join..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  22. http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  23. http://blueyarns.blogspot.com/2013/04/segemen-saya-nak-di-bloglisted-by-cik.html

    ReplyDelete
  24. join jugakkkh

    ttp://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  25. http://budakshumort.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  26. join segmen awak...:)

    http://iqwa-niera.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  27. NINO PUN JOIN!
    http://jelezkah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  28. http://sabghina.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum,saya join :)

    http://dilaella.blogspot.com/2013/04/segmensaya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  31. fizi join..

    http://kakikerja.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  32. moga sempat -->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  33. join!

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/segmensaya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts