Sedih tak boleh komen blog lain!!:(

Salam.. Aduhai... Tak best betul lah internet office ni! Setakat block facebook tu tak kisah sangatlah tapi sampai nak komen blog orang pun kena block, apa cer?? Adoyai...  Susah dah nak join segmen sebab tak dapat tinggalkan link entry kat blog penganjur..:( Setiap kali nak komen je mesti keluar benda alah gini..


Sedih!!! Huuu... Nak kata sepanjang masa berblogging tidaklah.. Tugas dan tanggungjawab tetap diberi keutamaan. Sambil-sambil wat kerja tu kan nak juga rest otak dengan tinjau-tinjau blog lain. Takdelah jadi macam robot. Ermm nampak gayanya kena kurangkan join segmen.. Nak online kat rumah tak sempat sebab memang jarang ada kat rumah. Huhu.. Takpelah, kot-kot admin office ni tukar setting balik ke kan.. Sian kat saya.. huhu..



Cik Misya : Sibuk meniaga.

Comments

  1. ada jugak yang macam nie kan ?

    ReplyDelete
  2. susahnye kalau jadi macam tu... huhu...

    ReplyDelete
  3. laaaa ---- dulu kte pun kat opis kena camtu jugak ---- lelama back to normal... sabar yer

    ReplyDelete
  4. Sabar je lah. Apa boleh buat

    ReplyDelete
  5. kesiannya..dulu ofis saya pun blok application untuk komen sbb ada beberapa orang yg disyaki salah guna blog. tp sekarang dah ok dah

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts