expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, March 1, 2013

Sedih tak boleh komen blog lain!!:(

Salam.. Aduhai... Tak best betul lah internet office ni! Setakat block facebook tu tak kisah sangatlah tapi sampai nak komen blog orang pun kena block, apa cer?? Adoyai...  Susah dah nak join segmen sebab tak dapat tinggalkan link entry kat blog penganjur..:( Setiap kali nak komen je mesti keluar benda alah gini..


Sedih!!! Huuu... Nak kata sepanjang masa berblogging tidaklah.. Tugas dan tanggungjawab tetap diberi keutamaan. Sambil-sambil wat kerja tu kan nak juga rest otak dengan tinjau-tinjau blog lain. Takdelah jadi macam robot. Ermm nampak gayanya kena kurangkan join segmen.. Nak online kat rumah tak sempat sebab memang jarang ada kat rumah. Huhu.. Takpelah, kot-kot admin office ni tukar setting balik ke kan.. Sian kat saya.. huhu..



Cik Misya : Sibuk meniaga.

8 comments :

Ieta Mat Saad said... Reply To This Comment

sabor jelah ya

Adam Faiz said... Reply To This Comment

ada jugak yang macam nie kan ?

Nur Irdina said... Reply To This Comment

susahnye kalau jadi macam tu... huhu...

Delimasari said... Reply To This Comment

laaaa ---- dulu kte pun kat opis kena camtu jugak ---- lelama back to normal... sabar yer

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

hhuhuhuuu...

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

kesian kak aimi..

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Sabar je lah. Apa boleh buat

Ainim Suju said... Reply To This Comment

kesiannya..dulu ofis saya pun blok application untuk komen sbb ada beberapa orang yg disyaki salah guna blog. tp sekarang dah ok dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...