expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, March 14, 2013

Sorry, I'm Busy!!

Salam semua followers dan pengunjung yang disayangi..:) Maaflah sejak kebelakangan ni sunyi sepi je my blog ni. Jarang sangat blast entri-entri terbaru. Saya tersangatlah sibuk sekarang ni. Berkerajaya dan berniaga. Superb amazing punya kerja dan sangat menyeronokkan. Bila tengok hasilnya, SubhanaAllah hilang semua kepenatan!=) Itu barulah betul-betul sibuk.. 


Dalam kesibukan sempat juga menjengah-jengah if ada komen-komen dari pengunjung. Traffic memang down giler la. Huhu..Pape pun if sudi singgah, thanks so much diucapkan. InsyaAllah kalau ada masa saya update entri lagi ya. Jangan rindu kat saya ya.. Hihi. Ada ke yang rindu?? Ahakss..;) I miss uols too tau!=) 



Cik Misya : Banyak orang hanya menyibukkan diri supaya nampak sibuk.

5 comments :

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

singgah sini hehehe

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

take a good care :)

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Semoga berjaya dalam peniagaan =]

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah makin masyuk ye cik misya...patutlah happy je bunyi entri ni...hihi...apa2 pun semoga terus sukses lepas ni...

Nina K's Luviee said... Reply To This Comment

saya peminat blog blog awak yg baru....biasa follow kat fb skang kat blog pula...suka tip2 jadi model tu...banyak info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...