expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, April 4, 2013

Biar betul!!! Triple Set mengubah ramai wanita menjadi seperti bayi!!!

Salam wanita dan lelaki di luar sana!! Yang mahu cantik dan sihat tanpa merisikokan anda serta menjimatkan!!! Promosi terkini produk Elken!! Triple Set hanya bernilai RM190 sahaja!!!! Mak aihh biar betik!


Tahu tak berapa nilai sebenar ketiga-tiga produk ni? RM4800++ tau!! Now, anda boleh memiliki ketiga-tiga produk yang luar biasa dengan harga RM190.00 sebulan! Apa yang bestnya triple set nih??


Elmarino Blanc (EMB) yang benar-benar membuatkan saya teruja nak minum setiap hari!! Sangat-sangat sedap dan hasilnya dapat dilihat dalam tempoh 7 hari sahaja! Kalau anda jumpa saya mesti anda dah tak cam dah saya! Ahha best kan? Sebab wajah nampak lebih muda dari usia! Di samping menyelesaikan masalah-masalah kesihatan saya yang lain!=)


Skincare UPII yang sangat-sangat luar biasa.. Tanpa penggelupasan yang menyakitkan, kulit anda ditambahbaik lalu menjadi sangat lembut dan halus seperti bayi!!^_^ 


Eternal beauty: Mengangkat kulit wajah yang kendur dan kedut.. Bukan wajah saja, payudara, lengan, punggung, peha semua boleh menggunakan EB yang sangat luar biasa ni..!

Inilah rahsia kecantikan saya! Dulu setiap bulan saya spend RM200-300 untuk ke spa melakukan facial dan membeli produk-produk kecantikan di luar. Tapi kini, selepas mencuba triple set, totally mengubah hidup saya! Sehinggakan spa pula asyik call saya bila nak datang tempat mereka! Huhu jimat sangat-sangat sebab anda boleh mendapatkan kulit seluruh tubuh termasuk part yang tersembunyi cerah dan halusss......!!!! SubhanaAllah memang amazing. Terbukti berkesan! Bukan saya sorang sahaja yang menggunakan triple set, ramai artis dan selebriti sudah menggunakannya!



Mahu cantik dan sihat macam saya dan mereka? Untuk tempahan/ maklumat lanjut boleh call/sms saya di 016-9561764 atau emel ke aimi@aimisyahirah.com. 



Cik Misya : Incik tunang geram tengok skin saya sekarang!^^


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...