DX Lingerie Catwalk Show kini kembali!!! Tiket sudah mula dijual!!

Salam semua!! Anda terlepas peluang untuk menyaksikan DX Career Forum di Taiping, Perak baru-baru ini? Jangan risau, kini DX Lingerie Career Forum yang bukan sekadar besar malah bersifat MEGA akan berlangsung pada 28 April 2013 (Ahad) ini!!! Bukan di dewan-dewan biasa tetapi di Stadium Putra Bukit Jalil!!!! Tiket berharga RM8.00 sahaja dan anda akan mendapat freegift Elmarino Blanc (bernilai RM6.00 sepeket) yang sangat-sangat luar biasa!!Apa yang anda akan dapat masa Mega DX Career Forum ini?? Macam-macam yang anda akan ketahui antaranya bagaimana menjana income 5 angka dengan hanya berkongsi kehebatan DX Lingerie!! Di samping berpeluang untuk merasai sendiri pengalaman memakai DX Lingerie melalui sesi free-fitting! Dan yang paling best anda dapat melihat sendiri model-model live ber catwalk atas stage menggayakan DX Lingerie serta pakaian dalam/korset berjenama lain untuk dibuat perbandingan termasuk jenama 'Hai-Hai, Bye-Bye' yang tengah popular sekarang ni (teka la jenama apa tu..;))
Mega DX Career Forum ini julung-julung kali dianjurkan oleh Elken kerana pasaran DX Lingerie sedang meletup-letup dan telah melahirkan ramai jutawan dengan income 5 angka! Bayangkan, jual baju dalam pun boleh buat duit?? Jangan kata wanita, lelaki pun boleh turut serta okeys!! 


Thats me!! Sebulan sahaja di Elken Alhamdulillah sudah dapat hasil! Part time kat KFC/Parkson pun tak mungkin boleh dapat sebegini banyak income.  Cerita lanjut di SINISo, nak beli tiket MEGA DX CAREER FORUM? SMS/Call Cik Misya di talian 016-9561764 atau emel ke aimi@aimisyahirah.com segera!!! 


Cik Misya : Modal kecil mampu menjana income ribuan ringgit setiap bulan.


Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts