expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, April 29, 2013

Lelaki Ini telah review saya!!!

Salam.. Wah... Blogger Lelaki Ini telah review saya!! Huhu sorry lambat reply! Ngee.. Actually saya ada join segmen beliau di SINI. Dah lama dah saya dimaklumkan blog saya telah di review. Ngee... Tapi memang dah lama takde sape review blog saya. Almaklumlah busy melampau! Nak join segmen pun tak sempat. huhu.. Jom tengok apa kata Lelaki Ini tentang blog saya!!


Simple je review nya! Ngee .. Tapi okla kan? Cuma tang fames amos tuh, walaupun saya memang suka makan cookies femes amos tu tapi saya takdelah femes mana pun. Huhu..^_~ Don't worry follower-follower saya semua baik-baik belaka. =) Thanks so much kat Lelaki Ini sebab sudi review my blog. Siap promote produk saya jual lagi. hehe. Xie Xie Ni!!! Uols jangan lupa terjah blog dia tau! huhu..




Cik Misya : Wanita ini wanita biasa...

3 comments :

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Bestnya kena review.. (^_^)

Noor Atikah Ramli said... Reply To This Comment

syok la kena review . .

Nieyxzha Hassan said... Reply To This Comment

Wah..tahniah! ^^

Sis aimi..jemput like fb ni https://www.facebook.com/DhiyaSolehah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...