expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, April 15, 2013

Luar biasakkk!! Nenek 78 tahun pun pakai DX Lingerie!!

Salam!! Perghhhh memang luar biasakk DX Lingerie neh!! Sampai seorang warga emas bergelar nenek berusia 78 tahun pun pakai DX Lingerie okeys!!! MaysaAllah...! Antara kebaikan DX Lingerie adalah membantu menyokong tulang belakang melalui teknologi net kuasa berganda sehinggakan bahu yang senget /belakang bongkok boleh menjadi tegak! Ada juga yang hampir-hampir dibedah kerana masalah tulang belakang, selepas pakai DX, doktor tak jadi bedah!! Yang penting ianya sangat-sangat selesa sampai nak pergi solat atau nak ke tandas pun sangat mudah!! SubhanaAllah... Nak gulling-guling bawak tidur ngan hubby tersayang pun boleh! Ahakss...;) 


Haa... Still tak percaya dengan kehebatan DX Lingerie?? Ingat, DX bukan korset ya! Tapi sejenis pakaian dalam yang diperbuat daripada material berkualiti tinggi iaitu kapas Mesir dan termahal di dunia tanpa teknologi pelik-pelik yang boleh menyebabkan kanserseperti infra-red, nano dan sebagainya. Kalau nenek 78 tahun ni pun pakai DX, anda yang masih muda rasa-rasa patut pakai tak? Of course la kena pakai sebab anda pakai BRA dan SELUAR DALAM hari-hari kan? Takkan nak tunggu jadi nenek baru nak pakai DX rite?;) Silap-silap belum sempat jadi nenek dah mengendur, menggelebeh dan lari sana sini! Pastu husband pun lari cari yang lain sebab dia cari benda dia nak tak jumpa kat kita! Adoyai...!! Anda mampu mengubahnya!!=)




Jom like Misya D'Elkenian untuk info lanjut atau hubungi 016-9561764, emel ke aimi@aimisyahirah.com.



Cik Misya : Jaga kecantikan untuk keharmonian rumah tangga dapat pahala. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...