expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, April 16, 2013

Pencarian Model Nadhira Beauty & Boutique kini bermula!!!

Salam.. Haa ada sape-sape yang teringin menceburi bidang modelling? Nadhira Beauty & Boutique sedang membuka penyertaan bagi mencari model bagi memperagakan produk-produknya! So apa tunggu lagi? Follow je cara-caranya dalam gambar di bawah..



Mudah je kan penyertaannya? Cubalah sertai! Mana tahu rezeki anda bergelar model selepas ini..:) Maklumat lanjut boleh like page penganjur di SINI.


Sebelum ni saya pernah bekerjasama dengan Butik Pengantin Sentuhan Nadhira sebagai model mereka.. Boleh juga nak terjah ke page mereka di SINI atau klik banner bawah...



Cik Misya : Dah lama tak berphotoshoot.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...