expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, April 15, 2013

Penyertaan Segmen : Saya Nak Di Bloglisted oleh Cik Misya dibuka 2 minggu lagi!!!

Salam dan Selamat Pagi semua!! Ya Allah hai... Rindunya kat blog saya ni especially para follower saya! Hehe.. So amacam semua? Maaf ler saya sangat-sangat busy 2-3 minggu ni. Berkursus je aktiviti saya. Sampai tak sempat nak update entry. So, yang mana tahu tu saya sedang menganjurkan satu segmen menarik yang wajib anda join! Hihihi pakse plak yer.. Huhu takdela.. Nak tahu segmen apa?? Klik banner berikut untuk join...



Saya masih membuka penyertaan selama 2 minggu lagi!! Mahu cari blogger yang bertuah untuk di review sebanyak 5 orang.. 30 peserta pertama automatik akan dimasukkan dalam bloglisted saya!! Cepat-cepat join ok! Tarikh tutup sebenar akan saya umumkan kemudian.. Kasi surprise sikit. Hehehe..;) 

Yang dah join tu, sila-sila lah blogwalking senarai peserta di SINI ya.. Boleh mengeratkan silaturahim sesama kita..=)



Cik Misya : Makin hari makin rindu kat si dia yang tersayang.;)

1 comment :

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

haaa.. kejap nak buat entry dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...