--> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, April 26, 2013

Produk kecantikan Tabita diharamkan??

Salam.. Haa ada sesiapa di sini yang menggunakan set kecantikan wajah jenama Tabita tak? Cer angkat tangan! Ke malu nak ngaku? hehe takpe.. Sebenarnya saya dah lama tahu isu produk Tabita ni yang telah pun diharamkan di negara seberang Indonesia. If sape-sape nak beli kat sana pun kena sorok-sorok bawah meja. Kini Malaysia pun telah mengambil langkah yang sama. Ramai juga rakan saya cuba promote saya gunakan produk ni tapi nasib baiklah dapat tahu lebih awal tentang produk ni. Kalau tak.....??



Anda tahu bukan saya salah seorang supplier produk minuman kolagen terbaik di dunia sekarang iaitu Elmarino Blanc? Tak tahu?? Boleh tengok SINI. Huhu. Salah seorang pengguna Elmarino Blanc merupakan bekas pengguna tegar produk Tabita sebelum ini. Beliau bukan tak cantik, tapi sangat cantik. Tapi akibat salah menggunakan produk, tak memasal kulit beliau rosak teruk! Boleh dikategorikan hampir terkena kanser kulit!! Alhamdulillah selepas mengambil Elmarino Blanc, MasyaAllah, kulit beliau kini sudah pulih sepenuhnya dan menjadi lebih halus lagi mulus! 


Saya sendiri menjadi testimoni produk Elmarino Blanc ternyata sungguh berkesan dan semulajadi. Tiada pengelupasan yang menyakitkan malah menjadikan kulit lebih sihat dan segar tanpa sebarang make-up! Yang penting, kulit di seluruh badan totally diperbaiki termasuk part yang tersembunyi!! MasyaAllah!!!




Satu-satunya produk kolagen yang BERANI meletakkan 100% boleh menghilangkan kedutan pada kulit! Perghh memang berani beb! Sebab memang terbukti berkesan!! Produk lain ada? Pasti takkan jumpa punya sebab kandungan produk luar yang bukan 100% asli. 


Di sini bukan saya ingin menjual produk semata-mata tapi lebih kepada perkongsian ilmu. If nak pilih produk pastikan ketulenannya dan keselamatannya. Makesure ia dihasilkan menggunakan bahan semulajadi menggunakan teknologi yang betul supaya kita tak menyesal kemudian hari. Jangan sebab murah anda sanggup menggadaikan keselamatan dan kesihatan diri . Tiada salahnya invest sedikit untuk hasil yang anda sangat-sangat puas hati. So, berhati-hati dalam memilih produk kecantikan ya ladies!=)

Jom like page saya!! Misya D'Elkenian

Cik Misya : Cantik itu subjektif tetapi perlu lebih kreatif untuk jadi cantik.

6 comments:

whinxe said... Reply To This Comment

singgah sini yaa. :)

http://cikjannstory.blogspot.com/

nini said... Reply To This Comment

menakutkan......tak mau la cantik sekejap je...biarla cantik lama2...hehe

suhaila sue said... Reply To This Comment

I pun ada masalah bekas jerawat yg teruk
..saya nk cuba guna product Elmarino Blanc tu...mcm mane nk beli?..brp harga?

suhaila sue said... Reply To This Comment

I pun ada masalah bekas jerawat yg teruk..nk cuba guna product Elmirano Blanc..brp harga nya u?.

suhaila sue said... Reply To This Comment

I pun ada masalah bekas jerawat yg teruk
..saya nk cuba guna product Elmarino Blanc tu...mcm mane nk beli?..brp harga?

Cik Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@suhaila sue Dear, boleh rujuk link berikut http://www.aimisyahirah.com/2013/03/hanya-rm185-dapat-3-produk-atasi-9.html atau hubungi terus 016-9561764 untuk pembelian. TQ.

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah admin atau Cik Misya sendiri akan membalas komen bernas anda. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.~Admin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...