expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, April 5, 2013

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Salam.. Perghh ingatkan Anuar Zain punya blog tadi. Rupa-rupanya....? Hehe.. Tak kisahlah yang penting dia lelaki sejati. Ecehh... Jangan marah ya penganjur segmen! Ngee,, Ok-ok, jom klik SINI atau banner if anda nak join segmen ni ya..



Cik Misya : Aku wanita biasa.

13 comments :

Syaza Raihanah said... Reply To This Comment

Salam. Senarai peserta segmen Apple Mints Mencari Bloglist telah diupdate. Sila semak ya ? :) http://syaza-applemints.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-apple-mints.html

Delimasari said... Reply To This Comment

jom

Lelaki Ini said... Reply To This Comment

thanks sebab join!
dah follo blog ni..
followers ke 1653

Nao Mei said... Reply To This Comment

cik akak singgah

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

Pwincess sarah said... Reply To This Comment

sarah singgah dari segmen yg sama..

http://budakmanja94.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.htm

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen (^_^)

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Datang dari segmen ....
Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

deno said... Reply To This Comment

deno datang dari segmen LELAKI INI . :)

www.dayangdneo.blogspot.com

wantie said... Reply To This Comment

saya buat benda ni di blog anda

1) blogwalking
2) follow

Kalau dah Follow before this, saya akan
1) blgwalking

BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

EyRrA ZeRrA said... Reply To This Comment

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

EyRrA ZeRrA said... Reply To This Comment

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

sHaRiNa eLyaNa said... Reply To This Comment

salam dear sha baru ada kspmtan utk BW..thnks sbb join Segmen 5 hari by sharina

meh jenguk
http://www.opzzpinky.my/2013/04/pemenang-brooch-dan-sabun-susu-beras.html

M Hakim Faiz said... Reply To This Comment

Salam, bru de kesem patan singGAH ..

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini/http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...