Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Salam.. Perghh ingatkan Anuar Zain punya blog tadi. Rupa-rupanya....? Hehe.. Tak kisahlah yang penting dia lelaki sejati. Ecehh... Jangan marah ya penganjur segmen! Ngee,, Ok-ok, jom klik SINI atau banner if anda nak join segmen ni ya..



Cik Misya : Aku wanita biasa.

Comments

  1. Salam. Senarai peserta segmen Apple Mints Mencari Bloglist telah diupdate. Sila semak ya ? :) http://syaza-applemints.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-apple-mints.html

    ReplyDelete
  2. thanks sebab join!
    dah follo blog ni..
    followers ke 1653

    ReplyDelete
  3. cik akak singgah

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    ReplyDelete
  4. sarah singgah dari segmen yg sama..

    http://budakmanja94.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.htm

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen ....
    Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
    Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
    Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

    ReplyDelete
  6. deno datang dari segmen LELAKI INI . :)

    www.dayangdneo.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. saya buat benda ni di blog anda

    1) blogwalking
    2) follow

    Kalau dah Follow before this, saya akan
    1) blgwalking

    BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

    ReplyDelete
  8. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete
  9. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete
  10. salam dear sha baru ada kspmtan utk BW..thnks sbb join Segmen 5 hari by sharina

    meh jenguk
    http://www.opzzpinky.my/2013/04/pemenang-brooch-dan-sabun-susu-beras.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts