Senarai peserta Segmen : Saya Nak Di Bloglisted oleh Cik Misya!

Salam semua... Erm  dah hampir seminggu sudah segmen saya berlangsung. Emm?? Tak tahu ke saya buat segmen?? Huhu yela saya ni tak glemer. Ecehhh...:p Ok takpe, siapa yang tak tahu lagi segmen apa tu, bleh klik banner berikut.

Siapa yang dah join tu, di sini saya senaraikan nama-nama peserta.. Seperti yang dijanjikan 30 orang pertama akan dimasukkan dalam bloglist saya! Masih ada lagi tempat if nak join sebab saya belum tahu bila nak closing. Hehe.. Jom blogwalking ke blog-blog peserta luar biasa yang join!

12. Cik Fie
16. Izni



So, sape-sape nak join tu cepat-cepat terjah SINI atau klik kat banner saya yang tak berapa cun tu, Hehe...^_^



Cik Misya :  Join segmen = support.





Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts