expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, April 3, 2013

Silence Day of Wednesday : Mahukah anda?

Salam.. Syukur Alhamdulillah.. Bulan pertama menjalankan business luar biasa ni, dapat income yang luar biasa! Melebihi daripada gaji saya! Huhu.. Speechless ok! Tak pernah termimpi pun nak income sebegini dengan hanya part-time! Anda mahu?? Kerja part-time memang berlambak cuma tahukah anda, ramai orang buat part-time di tempat yang salah? Jom, saya mencari business partner! Suri rumah, pelajar, penganggur pun boleh join! ^_^





Terima kasih buat bakal CCM Aniszul kerana memperkenalkan saya kepada business plan Elken yang sangat-sangat mudah! RM75.00 je modalnya! Alahai.... Kalau taknak buat juga tak tahula nak kata apa. Huhu... Juga super senior upline MCCM to be Kak Ena dan Abg Boy, MCCM to be MaelCOddy dan SAB MCCM to be HaD & JoC.. Mereka sangat-sangat luar biasakkk!! ^_^


With CCM Ena! Insan yang sangat luar biasa membimbing saya sehingga kini. InsyaAllah mahu fight ke Korea dan Spain VVIP Free Trip!!! Mahu capai impian 2013 ini. Amin....=)



Cik Misya : Kahwin free!



1 comment :

FairuzJaafar said... Reply To This Comment

Lainnya muka cik misya... Macam mana nak join tuh..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...