Terkini!! Harga DX Lingerie mulai 20 April 2013!!!

Salam semua!! Pengumuman! Pengumuman! Pengumuman!! Saya baru sahaja mendapat maklumat terkini tentang harga baju dalam magic dari Elken iaitu Dx Lingerie yang sungguh luar biasa! Boleh mencantikkan badan anda seperti barbie doll!! Seperti saya maklumkan dalam entri INI, harga DX Lingerie memang akan dinaikkan sedikit bagi menampung kos pengeluaran yang telah digunapakai sejak tahun 2008. Jadi pihak Elken telah membuat kajian semula harga terhadap semua produk mereka termasuk Dx Lingerie. Ala naik pun tak berapa banyak sangat! Tetap berbaloi-baloi!=) Jom tengok harga DX Lingerie terkini yang akan berkuatkuasa pada 20 April 2013!!


Berikut adalah perbezaan untuk setiap set DX Lingerie yang boleh dipilih mengikut kesesuaian dan keperluan bentuk badan anda.
So, sesiapa yang ingin membuat pembelian, cepat-cepatlah hubungi saya di 016-9561764!! Bayaran penuh boleh dibuat melalui tunai atau kad kredit (penuh/instalment 0% interest). Dapatkan free fitting untuk merasai kesedapan memakai DX Lingerie ini!!!

Boleh lihat testimoni di SINI.


Cik Misya : Lepas fitting terus termimpi-mimpi!

Comments

Popular Posts