expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, April 15, 2013

Keajaiban Dx Lingerie yang tiada tandingan!!

Salam.. Haa ramai tanya apa special sangat dengan DX Lingerie neh?? Nak diterangkan memang payah tapi di sini saya sertakan beberapa testimoni mereka-mereka yang berjaya keluar dari kepompong hidup dengan bentuk badan yang tak menarik sebelum ini!! 


Dari tak boleh kancing cardigan (hitam) dan boleh kancing okeys!! 'Double Cheeseburger' di bahagian perut terus hilang! Bentuk badan terus kemas walapun baru sahaja pakai!


Dahulu seperti emak orang beranak 5. Huhu.. Dengan DX Lingerie, terus macam anak dara!

Dari seorang yang kelihatan tiada keyakinan diri, selepas memakai DX terus nampak lebih yakin!


Dahulu pakai baju besar-besar sebab nak cover bentuk badan yang tidak menarik. Lepas pakai DX terus leh melaram! Especially untuk suami tercinta!;)

My friend.. CCM Beby, 23 tahun, suri rumah. Lepas bersalin anak pertama terus kembang badannya! Dah pakai DX, pinggang ramping macam kerengga babe!!! 

Elly.. My friend juga.. Dulu pakai jubah besar-besar sebab nak cover bentuk badan yang tak best. Kini dengan DX, boleh bergaya macam anak dara giteww...!

Yezza..!! Lepas pantang bersalin 3 minggu terus dapat bentuk badan macam sebelum mengandung! Sampai lengan pun leh jadi kecik!

Lagi superb!! Daripada payudara mengendur dan bongkok terus 'up' payudaranya dan postur tulang belakang diperbetulkan!! Tak perlu buat operation tulang belakang okeys if anda ada masalah tersebut kerana DX memang membantu memperbetulkan kedudukan tulang belakang anda!

CCM Kak Masni Baba dari Sabah.. Lepas bersalin, peha besar, payudara jatuh sampai ke pusat, muka kusam. Lepas pakai DX, perghhhh terus macam anak dara!! Orang ingat umur dia baru 20s tau!

Ahha... Gadis cina yang dahulunya gemuk dan mempunyai 'tayar lori' berlapis-lapis di badan, kini terus flat dan berbentuk dengan sempurna semuanya!! 

Bakal Jutawan CCM Kak Coddy, MasyaAllah serius tak percaya bila tengok gambar beliau sebelum ni! Berisi giler tau dia!! Dengan DX Lingerie, mengubah kehidupan beliau 100%!! Suami makin sayang walaupun dah berusia 40s..!


Lagi gambar Kak Coddy, my beloved sister in Elken! Memang luar biasa! Sangat cantik body shape beliau!

Sebelumnya, wanita ini kelihatan biasa saja badan beliau dan kelihatan kurus tapi sebenarnya tiada shape yang menarik! Breast terbuka, perut agak buncit dan tiada lilit pinggang. Lepas pakai DX, elok sudah breast nya dan sudah ada pinggang! Perut buncit pun dah takde!!

Haa ni dari dekat kita tengok perubahan lemak pada perut yang sangat-sangat ketara! Yang mana lebih-lebih tu akan dialihkan dan dibakar secara sihat oleh kuasa semulajadi DX Lingerie yang sangat-sangat luar biasakk!!

So, anda mahu memiliki baju dalam super power ni?? Of course setiap wanita WAJIB memilikinya sebab anda hari-hari pakai bra kan?? Ke ada yang tak pakai bra? Atau pakai bra sehingga usia 30 tahun je? Lepas tu biarkan ia terlondeh sampai ke pusat?? Uish jangan begitu ya kakak-kakak dan adik-adik semua... Saya pernah fitting DX kepada remaja umur 21 tahun, memang tak sangka breast beliau sebelum pakai DX jatuh sampai ke pinggang!! Ada juga yang masih muda, ada breast kat belakang badan! Astagfirullazim...! Jadi cepat-cepat dapatkan DX Lingerie dengan menghubungi saya 016-9561764 atau emel ke aimi@aimisyahirah.com untuk tempahan dan maklumat lanjut.





Senarai harga di SINI.


Cik Misya : Pentingkan kualiti dan kelebihan produk daripada harga. 



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...