--> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, April 18, 2013

Testimoni 2: DX Lingerie menaikkan yang kendur, menggeleber dan melandut!

Salam... Terbaekkkkk dari ladang!!! Lagi testimoni-testimoni luar biasakk hasil pemakaian Dx Lingerie dari Elken!! Thats why ramai orang menggelarkannya baju dalam magic! Pakai je terus nampak kesan. Then konsisten pakai dan membuat urutan dan pengalihan lemak, pasti dapat keputusan yang sangat-sangat puas hati dengan harga yang dilaburkan! Dan yang paling best boleh menjana income luar biasa juga! Siapa nak income 5 angka?? Makesure anda miliki dulu DX Lingerie dan kongsikan ia kepada orang-orang sekeliling anda!!!

Adik comel si Zafira ni rakan model saya tau! Beliau sukakan kecantikan dan sekarang bekerja di butik Muslimah.. Yang paling best saya suka tengok tang peha dia makin kecil!! Pinggang pun dah ada..!

Haaa akak ni dulu rupanya macam mak orang tapi lepas pakai DX totally mengubah hidupnya! Dah macam anak dara kembali! Hehe..

Customer saya yang dirahsiakan identitinya.. Ngee.. Perubahan ketara pada kedudukan pink-spot (puting susu) tanda putih sebelum dan selepas memakai DX, payudaranya ditinggikan! Barulah jadi body Rozita Che Wan!! Customer ni belum kahwin lagi tau. See....... Kalau anda masih memakai bra biasa atau berjenama lain sekalipun, payudara akan mudah mengendur dan melandut dan mungkin jatuh sampai ke pusat!! Tolonglahhh jangan jadi begitu wahai wanita!! 

Kak Coddy.. Ratu Elken!! Dulu badan ibarat di pam-pam!! Sekarang pinggang mak aihhh macam kerengga! Perfect 36-24-26!! Barbie doll shape!!=)

Walaupun berisi, bila pakai DX tetap kemas bentuk badannya. Tiada lagi lemak yang berbonjol dan bersepah-sepah!

Akak ni pun sama! Dah boleh bergaya dengan baju lawa-lawa lepas pakai DX okeys... Uols ada?? ;)

Ni lagi luar biasa!! Dulunya menggelebeh tak hengat!! Adoi kalau saya pasti segan ya amat nak keluar rumah if ternampak bonjolan-bonjolan tak best pada badan. Ngee.. After 5 hari pakai DX, perghhhh terus breast jadi mantop, pinggang ramping gitewww.....

Adoi!!! Sebelum pakai DX, tengok peha je dah besar pinggang saya! Huhu... Sampai beliau kurang keyakinan diri. After pakai DX, lihatlah perubahan ketara! Dah macam ratu cantik okeys! Kini memiliki 10 set DX Lingerie!! See.. Berbaloi-baloi invest untuk dapat body yang diinginkan!! Tak payah bazir masa, duit dan tenaga beli entah pape produk kat luar sana tu.

DCM Baba.. Sahabat seperjuangan saya.. Dulu chubby tau! Peha besar! Now, ramping dan langsing! Kini bergelar seorang pelakon mengikut jejak langkah adiknya Emma Maembong!


Yang ni paling ketara perubahan pada payudaranya.. Dari kedudukan hampir pusat, kini telah diperbaiki 90 darjah seperti Che Ta!

Kak Wan Hanum... Spare-tyre kelihatan benar masa dolu-dolu.. Lepas pakai DX, Ya Allah hai memang cantik gilerr Kak Hanum sekarang!

Ini lagi tak menahan!!! Penang mari wooo!! Dulu takde rupa seorang ratu pun! Kini bergelar Rati Lingerie Elken Penang 2008! Tahniah!!


Banyak kan bukti-bukti hasil keberkesanan pemakaian DX Lingerie?? Ini sebenarnya sebahagian sahaja. Testimoni 1 boleh dilihat di SINI. Ramai tanya, susah ke nak pakai? Serius senang giler-giler nak pakai! Semudah 1,2,3,4! Macam pakai bra dan seluar dalam biasa je! Tak payahlah nak bangun 4-5 pagi semata-mata nak pakai DX ni. Nak cuba? Jom set masa untuk dapatkan free fitting bersama-sama saya! Call/sms ke 016-9561764 untuk book slot fitting anda! Jadual saya sentiasa penuh, lambat book lambat anda kurus dan cantik!!



Cik Misya : Lemak tubuh paling banyak terdapat di bawah kulit. Proses menarik, mengalih dan mengunci lemak yang betul mampu menghasilkan bentuk tubuh yang menarik.

2 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah admin atau Cik Misya sendiri akan membalas komen bernas anda. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.~Admin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...