expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, May 8, 2013

I’ve Been Tagged: 11 Things About Me!!!

Salam.. Alamak.. Kena tag!! huhu.. Thanksla Yana for tagging me in this tag game. :p Actually dah lama beliau tag saya cuma takde masa nak reply entry ini. Sampai linknya pun dah tak wujud! Huhu acaner ya?? Takpela, mana dan saya jawabla k.:)


Few rules need to be followed :
1. Post this rules.2. Write 11 things about yourself.3. Answers the questions the tagger set for you.4. Create 11 new questions for those you want to tag.5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.6. You are not allowed to tag back.
Let's start ! :)

11 things about myself!

  1. Loving
  2. Happy go lucky
  3. Sukakan kecantikan dan fesyen
  4. Sensitif
  5. Manja ^__^
  6. Sukakan kucing
  7. Engaged 
  8. Suka business : Proud to be Elkenian!
  9. Suka travel : On the way to Korea! InsyaAllah..
  10. Hobi : Tidur! Ahakss...
  11. Birthday : 10 September 1986... Jangan lupa kasi present!;)


Questions by tagger? 

Alamak yang ni tak dapat dikenalpasti. Sebab link blogger tersebut sudah di remove. Huhu..

11 new questions!

  1. Suka bisnes?
  2. Sudah bekerjaya atau belum?
  3. Dah kahwin? Dah tunang? Dah ada boyfriend/girlfriend?
  4. Rasa-rasa puas hati tak dengan penampilan diri sendiri?
  5. Stay di mana dan dengan siapa?
  6. Pernah beli atau amalkan sesuatu untuk kesihatan atau kecantikan diri?
  7. Biasa spend berapa RM sebulan untuk kesihatan atau kecantikan diri?
  8. Pernah terfikir nak jadi jutawan tak?
  9. Apakah kereta dan rumah idaman anda?
  10. Benda apa yang paling mahal pernah anda beli dan hadiahkan untuk diri anda?
  11. Apakah impian terbesar anda yang anda ingin capai dalam hidup selain menjadi insan terbaik di dunia dan akhirat?

11 bloggers to be tagged!

Semua yang saya tag ni adalah sebagai penghargaan buat blogger yang rajin singgah dan tinggalkan komen di blog saya, Yang tak ditag jangan marah tau. hehe.. Ada juga dalam tag ni yang jenis aktif update. So uols memang lucky di tag oleh saya! Ngeee...@_@


Ok semua, selamat menjawab dan men tag rakan-rakan blogger yang lain ya!=)



Cik Misya : Masalah 'error comment' membantutkan proses blogging saya.

4 comments :

DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA said... Reply To This Comment

terima kasih tag..nanti ade mase farisha jawab eh :)

Mayang ABDUL RAZAK said... Reply To This Comment

semoga berjaya mie... mie antara blogger yg cantik... hahahaha

Delimasari said... Reply To This Comment

kena tag ni ---- insyaallah - sambut cabaran

Busyra Bt Takiyudin said... Reply To This Comment

nice post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...