expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, May 23, 2013

Review Bloglisted Terpilih #2 : Adam Faiz

Salam.. Erm hari ni nak review satu lagi blog yang terpilih dalam segmen saya sebelum ni. Siapa blogger tersebut? Memperkenalkan.... Adam Faiz!! Eceh... So, apa yang ada dalam blog beliau??? Of course la ada header! Ahakss...


Keseluruhan blog ni simple dan kemas sangat-sangat. Tak serabut. I loike! Adam Faiz ni pun sangat rajin join segmen. Sape-sape ada segmen boleh lah suggest kat beliau. Huhu...

Saya tertarik dengan kata-kata 'welcome' beliau yang dipetik dari Saidina Abi Talib yang berbunyi "Setiap penulis pasti akan mati, tetapi karyanya tetap kekal abadi, maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan kamu di akhirat nanti."

Jadi, apa-apa yang kita tulis atau catatkan memberi kesan pada kita untuk masa akan datang. Sebab tu saya jarang menceritakan kisah peribadi di mana-mana laman sosial. Now lebih banyak story tentang business dan sesuatu yang positif yang boleh dikongsikan kepada sesiapa saja. Wah, ini nak review ke apa ni? Hehehe....

Next!! Blog Adam Faiz mempunyai beberapa tab/page yang menarik antaranya ruangan Hot Info - perkongsian tips-tips menarik dan berfaedah. Haaa sape-sape nak order header pun boleh roger-roger Adam di SINI. Ok selamat blogwalking!!=)




Cik Misya : Hawa yang mencari Adamnya.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...