expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, June 3, 2013

DX Lingerie vs Premium Beautiful!!! Yang mana satu pilihan kalbu?

Salam semua... Kali ini saya ingin berkongsi kisah sesorang wanita biasa-biasa yang kini sangat luar biasa di Elken!! Dengan melakukan sedikit perubahan akibat daripada trauma dialami kerana memakai produk sebelum ni, diceritakan detik-detik beliau melakukan perubahan dengan memilih DX Lingerie sebagai pakaian dalam kesayangan beliau!! Sebab ramai tanya saya apa bezanya antara 2 produk ini.

From Iansham with Love... (Professional Bridal Makeup, Personal Make-up, Stage Make-up, Body Painting, Hair Style, Magazine Cover Make-up, Photography Make-up, Face Painting and Model Make-up)

Salam,

Premium Beautiful vs Elysyle DX

As you aware for those yang dah biasa baca blog kat sini,
I have been wearing PB since 19th June 2012.
Since that day, I'm wearing the corset with confident.
as at 12th Sep 2012, it's already exactly 2months, 3 weeks & 2days.


Today, I would like to share
My experiences after wearing PB :-
*
*
My figured from side, well as PB trademark...
I Look more confident on the stage as Lead Jury for
Pertandingan Solek Cantik Anjuran Pameran Pengantin Melaka 2012.

10th July 2012

*
*
I can wear my Levi's Jeans at size 26 beb!
6th August 2012

*
*
However, 
time after time....
I cannot stand with the itchiness . . .
As I understand, it's FIR.
As they mentioned, it's because too many acid removed from body through respiration/sweat.
Sorry PB, I cannot stand anymore...
when i found Blackened skin especially at waist & stomach.
It's hurt me ekceli.... :'(


*
Furthermore, it's very hard when in the toilet.
Especially when you are in a big trouble moment!!! hahaha...

How about Elysyle DX 


Well at first time, I don't even bother about it.
Yup, at first time when I saw the picca
as below


I was thinking about the number of pieces!!!
&
Still fobia with the previous one...
Well, 'Don't Judge The Book By The Cover'


I went to Elken HQ and do the fitting!
Oh emmm geeee....
I falled in LOVE with this Corset!


What I can share about DX for the 1st time


I feel more comfortable. 
The fabric is more kind to my skin.
I found I can wear 1inch less from my Levis Jeans from 26 to 25! Instantly!
Easy to take out the corset
And...the best thing about this corset
You will look good in every angle.


and I BOUGHT "TWIN SET DX" for myself!!!


So, anda dah dengar apa kata bekas pengguna PB rite? Ada rakan-rakan dan family saya yang sampai menyesal dan fobia selepas memakai PB. Wallahualam.. Apa-apa pun saya dan ramai lagi wanita dah jumpa yang terbaik untuk pakaian dalam kami iaitu DX Lingerie!! Nak pakai sampai tua bukan setakat 2-3 bulan sahaja. Bayangkan badan kita duduk dalam acuan yang betul, sampai tua la badan kita sentiasa cantik dan terjaga! Sayangilah diri anda..!^_^




Perbandingan struktur bra DX dengan jenama lain.. Satu-satunya bra yang ada fungsi mengalih dan mengunci lemak hanyalah DX!!  Dats why bila pakai bra dx dalam tempoh lama (8 jam), bila anda tanggalkan, breast anda maintain di tempat asal seperti anda memakai bra! Sangat magic!! Takde lagi breast yang melondeh atau jatuh!!

Lihat supporting part (net berganda) di setiap sudut.. Yang mana memberikan lebih support?

Kepanjangan waist nipper dan kekuatan net berganda DX mampu menolak lemak ke belakang secara automatik semasa kita bergerak untuk pembakaran lemak kerana belakang manusia adalah meridian paling panas untuk bakar lemak!



Banyak lagi kelebihan-kelebihan memakai DX yang anda sendiri tak jangka! Nak tahu, boleh klik SINI. Atau nak try fitting DX? Percuma sahaja!! Jom hubungi saya segera!!:) Jangan risau, saya tak makan orang... Kita belajar cara pakai baju dalam je...







Cik Misya : Bukan kondem tapi membuat perbandingan.

6 comments :

Maizarany said... Reply To This Comment

hihihi.. perlu ke kondem camtu siap mention brand lg..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Maizarany Berani kerana benar.:) 8/10 my customer adalah ex-pb dan apa sy share ni sbg rujukan. Based on research. Nothing problem if org nak guna pb or dx. Choose the best for ur once in lifetime lingerie. ^_^

Iamwhoiam said... Reply To This Comment

Good sharing, Elken Body Shaper Elysyle DX or Elysyle body shaping lingerie is ready with 3D soft cup, which lifts, supports and enhances the cleavage, and can retain its shape wash after wash. The long girdle pays full attention to the hips, promising the right curves through lifting capabilities at the right areas. For detail visit:
http://kidbuxblog.com/charmed-by-a-touch-of-shingo-with-elken-elysyle-body-shaping-lingerie-set/

Norsuzisuliani M.R said... Reply To This Comment

Saya suka perkongsian yang telus...memang perlu kite mention secara jelas supaya orang tidak terkena..bayangkan klu kite yg terkena tanpa ada orang share maklumat begini?? kesian kan.. Bagaimana pun pilihan di tangan sendiri...Buatla kajian dulu sebelum memilih.. Jangan menyesal nanti :P Saya juga berani menyokong DX elken the best since banyak juga kawan2 yg bile saya cuba fitting fobia dengan jenama P ne.

Norsuzisuliani M.R said... Reply To This Comment

Saya pakai dx elken...memang sangaT selesa... selepas melahirkn anak ke-4, badan semakin naik cam dipam2... X sangka lepas fitting dx sgt selesa n badan jd cantik sgt..Sampi xleh tido mlm..Lastly saya beli set dx jugak.. Waw...Bru 2 minggu pakai dah turun berat badan 6kg n suami tegur cutting badan makin cantik...

Klu x percaya..Jom jee bagi FREE FITTING DX, KEJAP JER 10 MINIT DAH NAMPK KESAN.. LEH TUNAI/ INSTALMENT/CREDIT CARD...SEMUA ORG MAMPU!!!

CONTACT/ WHATSUP JEE @ 011-11926599 ;)

JEE said... Reply To This Comment

Jee ibu kepada 4 orang anak..coming soon tambah lagi 1,hihihi..tapi Jee dah bersedia sbb target akan turun 20kg during berpantang.. In Shaa allah tercapai sbb sebelum ne pakai DX 2 bulan pun dah turun lebih 14KG. Jee memang obses ttg kurus ne, dulu pernah ambil treament kat Lo.do.. weight Management, hampir jadi testimoni tau tp tgh2 pregnant blk..hihihihi rugi kan, treatment dah la mahal, xde duit nak buat lg.. Tp dengan DX ne tak kesah la pregnant berapa kali pun..Pastu boleh gune DX blk and KURUS ples melentik balk kalah anak dara :P

Memang sangat selesa & berkesan.. In Shaa Allah..

Meh Jee bg FREE fitting, rasa sendiri kehebatan dia..Transform even after 10 minit fitting tau!!!

Whatsup JEE @ 011-11926599. Dah cube baru tau..terkejut punye!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...