expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, June 4, 2013

Jadi Emcee untuk event Fashionista Hijab by ESM!!!

Salam semua... Pernah menjadi emcee? Atau mengacarakan majlis? Ahha... Saya pernah cuma tak pernah lagi involve dalam majlis yang besar-besar. Alhamdulillah beberapa bulan lepas saya diberi peluang oleh pihak Empayar Siti Murni (ESM) untuk menjadi emcee dalam event berkonsepkan pertandingan iaitu Fashionista Hijab.. Bertempat di Kelab Golf Perkhidmatan Awam, Bukit Kiara, Kuala Lumpur. Uish satu pengalaman yang super duper best!! First time dapat jadi emcee untuk event yang agak grand! Mengendalikan satu program dengan kehadiran pelbagai ragam manusia! Hehe... Papepun thanks to pihak ESM, rakan-rakan dalam VIP Friend ESM Club dan semua yang terlibat! Uols memang best!


Digandingkan dengan Nurza.. Siapa kata model takleh jadi pengacara? Ahakss...


Inilah kami! Warga kerja Fashionista Hijab...

Kenangan bersama peserta-peserta, para pemenang, juri pertandingan dan pengurusan tertinggi ESM

Semua cantik-cantik kan? Siapa kata bertudung tak boleh berfesyen? Yang penting masih menutup aurat.:)




Dah nama pun model, so memang pantang nampak lensa kamera! hehehe.. Pose!!!>.<



Antara hadiah-hadiah menarik yang diberikan kepada para pemenang.

Para juri dan Miss President VIP Friend ESM Club... Kak Farah, Siti Murni Abdul Aziz & Mazz..
Gelagat mereka-mereka yang bertanding... Nervous tau!;)

Haaa itulah saya!! Berceloteh macam mak jemah! Ahaksss....;p

Time makan pun sempat posing!!!

Di kaunter pendaftaran.. Menunggu ketibaan para peserta yang bertanding..

Inilah runway stage hasil kreativiti kami menghiasinya! Pergh dapat catwalk atas ni memang best!!!

Beginilah suasana dan ragam para peserta yang join event ini. Sangat meriah! Tahniah uolss!!!



Bunting yang ada wajah saya!^__^


Saya ni suka bercakap sebenarnya cuma bukan dalam semua keadaan. Jika diberi peluang apa-apa pun i will always do the best! Tak kira dalam apa jua perkara atau bidang yang diceburi..^_^




Cik Misya : Kurangkan bercakap perkara yang sia-sia.






2 comments :

D i n said... Reply To This Comment

tak sangka ada bakat jadi MC hehe :D

Delimasari said... Reply To This Comment

mmg ummmpppp peserta semua - Emcee pun gud job

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...