Tiket flight Air Asia 5 sen!!! 2 juta seat perlu direbut!

Wah!! 5 sen je naik flight!!! Huhu murah giler.. Tapi pernah je yang 0 sen kan? hhehe.. Sape-sape nak fly around 10 Feb 2013 hingga 5 Ogos 2013 tu boleh book sekarang sehingga Ahad ini!





Tapi pengalaman saya sebelum ni kalau nak dapat offer 5 sen ni, kena start hadap depan PC tepat jam 12 tengah malam pada tarikh 1st day offer dibuka. Then masa tu kena try and error banyak kali untuk book sebab orang berebut-rebut nak dapat offer. Kalau lambat, hmmm melambung-lambung la harga tiket! Huhu.. Siapa cepat dia dapat!=)



Cik Misya : One day nak try naik MAS.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts