expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 7, 2013

Berdebar menanti saat itu...;) Doakan saya...

Salam semua.. Wah hari ni last day kita berpuasa.. Sedih pun ada nak tinggalkan Ramadhan. Tapi kemeriahan menyambut Syawal kian mendekati. SubhanaAllah.. Rasa indah sungguh rahmat yang Allah berikan pada kita kan? Dah puasa sebulan, lepas tu dapat sambut raya sebulan! Syukur Alhamdulillah... 

Tapi bagi saya, ada lagi yang lebih penting selain daripada menyambut Syawal.. Menanti hari penuh bersejarah saya yang juga bakal tiba tak lama lagi. Debaran kian terasa walaupun pada awalnya saya tak rasa pape pun! Ahakss.. Tapi betul kata orang, lagi nak dekat lagi terasa sebenarnya. Wah hari apa tu yang saya sangat nervous neh?? ;)))


InsyaAllah after Syawal melabuhkan tirai, akan berakhir satu fasa baru dalam hidup saya sebagai seorang yang 'single but not available'. Ahaks! Apakah?? Kahwin ler apa lagi...? Huhu.. Seriously sebulan dua ni selain busy dengan persiapan raya, persiapan my wedding juga membuatkan saya berganda-ganda busy. Dats why saya jarang update entry blog. Kalau update pun more to business matters. Alhamdulillah so far persiapan Raya mahupun wedding berjalan dengan lancar. Saya mengharapkan anda mendoakan yang terbaik buat saya dan bakal suami... Amin..

Jangan lupa join contest duit raya saya di SINI!! Tarikh tutup 20 Ogos 2013. Makan ketupat sambil taip entry contest. Ahaks..



Cik Misya : Persiapan hidup selepas kahwin lebih penting.

7 comments :

Mohd Lokman Bin Ramli said... Reply To This Comment

tahniah kak aimi.. semoga semuanya berjalan dengan lancar

Cik Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Mohd Lokman Bin Ramli TQ Lokman.:)

Cik Itah@Rama Rama Pendek said... Reply To This Comment

wahhh...nak kawin da dia, jelesnya T.T
btw , tahniah..semoga wedding nanti berjalan dengan lancar :)
salam ramadhan & selamat hari raya , maaf zahir & batin :)

Abe Din said... Reply To This Comment

Selamat menyambut lebaran dan juga didoakan jodoh terus berkekalan.

Vee Lea said... Reply To This Comment

Salam lebaran and congratulations!! :D Semoga bahagia hingga akhir hayatt :)) Dan harapnya majlis berjalan lancar ;)

DIARI FARISHA said... Reply To This Comment

tahniah! nanti update blog ye ttg majlis kawin tu :)

SimplySeoul said... Reply To This Comment

you're getting married? woww tahniah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...