expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 5, 2013

Contest : Saya Nak Duit Raya Cik Misya!!! (V2)

-TAMAT-

Salam semua!!! Wah lagi 3 hari je lagi nak raya!! Mesti memasing tengah sibuk wat persiapan rite? Ada yang dah sampai kampung halaman pun.. So, raya tahun ni saya mahu kasi hadiah best untuk anda sempena raya ni apa lagi kalau bukan duit raya!!=) Sape nak??? Huhu ramainya angkat tangan! Ahakss.. Jangan risau semua berpeluang nak dapat duit raya dari saya. Tapi tak dapatlah nak kasi semua. Hanya yang bertuah saja!;) Jom join contest duit raya versi kedua yang saya anjurkan kali ini!

Kaedahnya!

1) Wajib jadi follower saya dan like page saya di SINI.:)

2) Copy banner di bawah dan masukkan dalam entri anda. Kemudian link kan ke blog saya. Link banner di SINI.



3) Buat satu entri special bertajuk "Saya nak duit raya Cik Misya!!!" Then story la jumlah duit raya anda pernah dapat seumur hidup anda. Paling banyak berapa? Paling sedikit berapa? Kita kongsi-kongsi pengalaman..=)

4) Tag at least 3 orang rakan blogger anda untuk join! Makesure dorang tahu tau.. Digalakkan blogwalking ke blog peserta lain- sempena raya kita harus kunjung-mengunjung.. Ecehhh...


5) Tinggalkan link entri ke ruangan komen di bawah. Nanti saya akan datang mengunjungi blog anda untuk pemilihan pemenang. 

      3x pemenang  - berdasarkan entri yang menarik minat saya
      3x pemenang - berdasarkan random.org
      Total pemenang : 6 orang (Kalau mood baik mungkin bilangan pemenang akan ditambah)


6) Tarikh tutup contest ini adalah pada 20 Ogos 2013 tepat jam 12.00 tengah malam. Pemenang akan dihubungi secepat mungkin untuk pemberian duit raya.

7) Pemenang yang gagal memberi maklumbalas dalam tempoh ditetapkan akan dibatalkan kemenangannya. 

8) Ok done! Anda boleh mulakan sekarang! 


Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf Zahir dan Batin.. ^___^



Cik Misya : Semoga dapat bertemu Ramadhan akan datang...

45 comments :

Unknown said... Reply To This Comment

Join! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Unknown said... Reply To This Comment

good luck kepada para peserta :)

Unknown said... Reply To This Comment

x sempat... nak balik raya dah nie...

PCL said... Reply To This Comment

Cik Misya, ...pcl dah join ;

http://www.nazlee.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Eymasu said... Reply To This Comment

thnk invite..^_^

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Delimasari said... Reply To This Comment

wauu - nak join ni -

Syaniz _Syaza said... Reply To This Comment

saya join ye cik misya ..

http://blogsyaniz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Nisha said... Reply To This Comment

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html Joined ^^

Potia Casadelarossa said... Reply To This Comment

line tenet sempot kat kg,,, tunggu balik KL dulu lah ye

LienLiendot said... Reply To This Comment

http://lienliedot.blogspot.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

Farahain ZFA said... Reply To This Comment

http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Unknown said... Reply To This Comment

http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

farina fareez said... Reply To This Comment

http://farinahashari.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Ainun Nadini said... Reply To This Comment

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

ayu join..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Misya said... Reply To This Comment

Mekasih sume join.. :) Menarik cerita duit raya anda semua!:) Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

aishah said... Reply To This Comment

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

aimanfiez said... Reply To This Comment

Saya pun join.. ngee

http://hafizaiman95.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

iamnorzi said... Reply To This Comment

Nak join juga..nanti tunggu buka lappy...now kat phone

Zizie Zack said... Reply To This Comment

dah pernah follow, dah like.. nak submit.... http://heyyogg.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Unknown said... Reply To This Comment

join! http://www.maileyjayley.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Sysy said... Reply To This Comment

Sha join ^^
http://shapurplegirl.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Unknown said... Reply To This Comment

salam blogwalking...
apa ni tarikh tutup dah habis kaa..
20 OGOS 2012 KA 2013..
CM MANA NK JOIN AAA..DAH LUPUT..:)

Delimasari said... Reply To This Comment

yeaaahhhh - udah join
http:/hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

bella said... Reply To This Comment

Cik misya, cik misya . . . Cik dhiya's da join ngeh ngeh . . .
Klik sini klik sini hehe www.dhiyaafraabella.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

sweet kiss by dhiya afraa bella ^_^

bella said... Reply To This Comment

Cik misya . . . Cik misya . . . . Cik dhiya's sudah join hehe
klik sini hehe www.dhiyaafraabella.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Sweet kiss by dhiya afraa bella

Asmar Arafad said... Reply To This Comment

Kumpulan Rendang dtg berkunjung, jemputlah makan rendang, salam kenal dah follow, kunjung mengunjung amalan mulia..
http://asmarpunyablog.blogspot.com

Unknown said... Reply To This Comment

http://eyra1990.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Test said... Reply To This Comment

Join :D

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Shi'a said... Reply To This Comment

Here I'm Join...hehe
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Unknown said... Reply To This Comment

join

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Aze Alia said... Reply To This Comment

Saya join sambil makan ketupat lulz mwehehehe :3

http://thisismystorylah.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Pha Is said... Reply To This Comment

saya pun nak join la..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Unknown said... Reply To This Comment

http://ga-segmen-kontes.blogspot.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

Unknown said... Reply To This Comment

http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya_16.html

Yun Sing said... Reply To This Comment

http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

nurulazieyan said... Reply To This Comment

http://cahayasirius.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

precious cla said... Reply To This Comment

http://walkstatic.blogspot.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-miesya.html

join..

naomei said... Reply To This Comment

cik akak join :)

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Addasyuhadadisini said... Reply To This Comment

salam..adda join.. :)

http://addasyuhadadisini.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Unknown said... Reply To This Comment

join juga..

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Diana Rashid said... Reply To This Comment

akak join boleh??

http://www.dianarashid.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Unknown said... Reply To This Comment

woppppsss..
shark nak duit raya cik Misya

http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Unknown said... Reply To This Comment

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Unknown said... Reply To This Comment

JOIN:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...