Contest : Saya Nak Duit Raya Cik Misya!!! (V2)

-TAMAT-

Salam semua!!! Wah lagi 3 hari je lagi nak raya!! Mesti memasing tengah sibuk wat persiapan rite? Ada yang dah sampai kampung halaman pun.. So, raya tahun ni saya mahu kasi hadiah best untuk anda sempena raya ni apa lagi kalau bukan duit raya!!=) Sape nak??? Huhu ramainya angkat tangan! Ahakss.. Jangan risau semua berpeluang nak dapat duit raya dari saya. Tapi tak dapatlah nak kasi semua. Hanya yang bertuah saja!;) Jom join contest duit raya versi kedua yang saya anjurkan kali ini!

Kaedahnya!

1) Wajib jadi follower saya dan like page saya di SINI.:)

2) Copy banner di bawah dan masukkan dalam entri anda. Kemudian link kan ke blog saya. Link banner di SINI.



3) Buat satu entri special bertajuk "Saya nak duit raya Cik Misya!!!" Then story la jumlah duit raya anda pernah dapat seumur hidup anda. Paling banyak berapa? Paling sedikit berapa? Kita kongsi-kongsi pengalaman..=)

4) Tag at least 3 orang rakan blogger anda untuk join! Makesure dorang tahu tau.. Digalakkan blogwalking ke blog peserta lain- sempena raya kita harus kunjung-mengunjung.. Ecehhh...


5) Tinggalkan link entri ke ruangan komen di bawah. Nanti saya akan datang mengunjungi blog anda untuk pemilihan pemenang. 

      3x pemenang  - berdasarkan entri yang menarik minat saya
      3x pemenang - berdasarkan random.org
      Total pemenang : 6 orang (Kalau mood baik mungkin bilangan pemenang akan ditambah)


6) Tarikh tutup contest ini adalah pada 20 Ogos 2013 tepat jam 12.00 tengah malam. Pemenang akan dihubungi secepat mungkin untuk pemberian duit raya.

7) Pemenang yang gagal memberi maklumbalas dalam tempoh ditetapkan akan dibatalkan kemenangannya. 

8) Ok done! Anda boleh mulakan sekarang! 


Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf Zahir dan Batin.. ^___^



Cik Misya : Semoga dapat bertemu Ramadhan akan datang...

Comments

  1. Join! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  2. good luck kepada para peserta :)

    ReplyDelete
  3. x sempat... nak balik raya dah nie...

    ReplyDelete
  4. Cik Misya, ...pcl dah join ;

    http://www.nazlee.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  5. thnk invite..^_^

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  6. saya join ye cik misya ..

    http://blogsyaniz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  7. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html Joined ^^

    ReplyDelete
  8. line tenet sempot kat kg,,, tunggu balik KL dulu lah ye

    ReplyDelete
  9. http://lienliedot.blogspot.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

    ReplyDelete
  10. http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  11. http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  12. http://farinahashari.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  13. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  14. ayu join..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  15. Mekasih sume join.. :) Menarik cerita duit raya anda semua!:) Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

    ReplyDelete
  16. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  17. Saya pun join.. ngee

    http://hafizaiman95.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  18. Nak join juga..nanti tunggu buka lappy...now kat phone

    ReplyDelete
  19. dah pernah follow, dah like.. nak submit.... http://heyyogg.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  20. join! http://www.maileyjayley.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  21. Sha join ^^
    http://shapurplegirl.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  22. salam blogwalking...
    apa ni tarikh tutup dah habis kaa..
    20 OGOS 2012 KA 2013..
    CM MANA NK JOIN AAA..DAH LUPUT..:)

    ReplyDelete
  23. yeaaahhhh - udah join
    http:/hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  24. Cik misya, cik misya . . . Cik dhiya's da join ngeh ngeh . . .
    Klik sini klik sini hehe www.dhiyaafraabella.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    sweet kiss by dhiya afraa bella ^_^

    ReplyDelete
  25. Cik misya . . . Cik misya . . . . Cik dhiya's sudah join hehe
    klik sini hehe www.dhiyaafraabella.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    Sweet kiss by dhiya afraa bella

    ReplyDelete
  26. Kumpulan Rendang dtg berkunjung, jemputlah makan rendang, salam kenal dah follow, kunjung mengunjung amalan mulia..
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. http://eyra1990.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  28. Join :D

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  29. Here I'm Join...hehe
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  30. join

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  31. Saya join sambil makan ketupat lulz mwehehehe :3

    http://thisismystorylah.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  32. saya pun nak join la..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  33. http://ga-segmen-kontes.blogspot.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

    ReplyDelete
  34. http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya_16.html

    ReplyDelete
  35. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

    ReplyDelete
  36. http://cahayasirius.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  37. http://walkstatic.blogspot.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-miesya.html

    join..

    ReplyDelete
  38. cik akak join :)

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  39. salam..adda join.. :)

    http://addasyuhadadisini.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  40. join juga..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  41. akak join boleh??

    http://www.dianarashid.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  42. woppppsss..
    shark nak duit raya cik Misya

    http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  43. http://umikasum.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  44. JOIN:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts