expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 12, 2013

SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH

Salam semua.. Erm menarik segmen ni.. Jom tengok apa syarat-syaratnya..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak lancarkan SEGMEN baru! Yang mana segmen ni dibuat untuk meraikan HARI RAYA AIDILFITRI.So apa lagi tunggu?? Jom sama2 memeriahkan segmen DJH ni!!


  1. FOLLOW Blog  DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. * WAJIB
  4. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  5. Peserta mesti saling2 blogwalking dan follow mengfollow!! :D


LIKE FANPAGE DJH!!


Senarai Hadiah!!

3 x RM5 TOPUP

10 REVIEW BLOG.


Harapannya supaya ramai yg akan join,so angah harap korang jugak boleh promote2 selalu la oke :D,selain tu,angah jugak korang boleh support angah...nanti kalau korang buat Segmen/Giveaway,angah pulak support korang!! :D

Jangan lupa join contest duit raya saya di SINI!! Tarikh tutup 20 Ogos 2013. Makan ketupat sambil taip entry contest tau. Ahaks..;)



Cik Misya : Peluang beramah-mesra sesama blogger.

10 comments :

pha is said... Reply To This Comment

datang singgah sini dari segmen yg sama..

selamat hari raya...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

fasha said... Reply To This Comment

haiii...salam perkenalan...
dri segmen yang sma... =)
follow you..!

selamat hari raya kay =)

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

salam...ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

MeLL MeRah said... Reply To This Comment

hye sik Misya..dari segmen yang sama... selamat hari raya..

http://mellmerah-letsgetcookin.blogspot.com/

Invisible Me said... Reply To This Comment

Datang dari segmen yg sama. Entry saya :)

Tasha Aqisha said... Reply To This Comment

done follow sini
selamat bersegmen..
http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

Jom join Giveaway tasha pulak.. hihi
http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/little-birthday-giveaway-by-tasha-aqisha_13.html
http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html

Sue Sopian said... Reply To This Comment

salam aidilfiri..salam perkenalan..
BW dari segmen yg sama.. done follow u..

http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

Qurratuaini_SNQ said... Reply To This Comment

done follow sini..datang dari segmen yang sama . .kalau sudi,jenguklah ke blog saya. . .
http://wwwqurratuainisnq.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

Azlealee Bashir said... Reply To This Comment

Salam perkenalan.datang dari segmen yang sama.
jemput datang blog saya.

http://chenachenis.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

Eira Aikawa said... Reply To This Comment

Eira singgah sini..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...