Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!



Cik Misya : Suka segmen simple.

Comments

  1. selamat bersegmen :)

    dtg dari segmen yg same
    jom jejalan sini http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping_1067.html

    ReplyDelete
  2. slmt bersegmen..singgah dr segmen yg sama..
    http://www.madrasahkehidupan.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  3. As salam Aimi, saya pun join juga

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    Jemput singgah ke blog ya

    ReplyDelete
  4. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  5. As salam.

    Selamat Hari Raya, salam perkenalan & selamat bersegmen.
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  6. Salam 9 Syawal...Dtg sini dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  7. dr segmen yg sm..fiza follow sini..jemput ke blog fiza yer.. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  8. dr segmen yg sme..singgah la ke blog TB ;)
    ceritasitelingabulat.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. melompat dari segmen yg same...jmput singgah ye...

    http://suarackatak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Datang dari segmen yang sama, http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Done follow sini jugak #1710. Jom terjah blog Tiey jugak. Thanks :D

    ReplyDelete
  11. singgah sini...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  12. http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  13. dr segmen sama^^ done follow kamu..jom jenguk cik anis n betukar2 pendapat ^^

    ReplyDelete
  14. Dari segmen yang sama juga!
    selamat hari rayeeeee
    :):);)

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  16. hai..hai..Diyanahani disini!! Salam perkenalan.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  17. bloghopping sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
  18. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    ReplyDelete
  19. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  20. singgah dari segmen yg sama.. salam aidilfiri :)

    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  21. hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....

    ReplyDelete
  22. selamat berblogging dan bersegmen...
    datang dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  23. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  24. Datang dari segmen Puan Bublynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    jom singgah bloghopping kat sini pulak..

    ReplyDelete
  25. yippi~
    shark pn ada join..
    sama2 tunggu result nnti :)

    ReplyDelete
  26. gud luck!
    sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  27. dari segmen sama..

    http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  28. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    berkunjung dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  29. hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
    slamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  31. Dari segmen yg sama..dh follow sini sblm nie..;)
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  32. datang sini dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  33. dtg drp segmen yg sama ... done follow
    http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum Alhamdulillah.. Datng sini jenguk kawan blogger dari segmen yang sama :) Blog dah hidup balik!! IRA ARINA IS BACK http://mashimaaru.blogspot.com/2013/10/baca-ni.html :P

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts