expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 15, 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!



Cik Misya : Suka segmen simple.

35 comments :

Afiqah Junizan said... Reply To This Comment

JOM JOIN. ANDA DI TAGGG . KLIK SINI UNTUK JOIN

Kisah Nenot said... Reply To This Comment

selamat bersegmen :)

dtg dari segmen yg same
jom jejalan sini http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping_1067.html

Pena Islam said... Reply To This Comment

slmt bersegmen..singgah dr segmen yg sama..
http://www.madrasahkehidupan.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Ainim Suju said... Reply To This Comment

As salam Aimi, saya pun join juga

http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Jemput singgah ke blog ya

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Lia said... Reply To This Comment

As salam.

Selamat Hari Raya, salam perkenalan & selamat bersegmen.
http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Raudzah Z said... Reply To This Comment

Salam 9 Syawal...Dtg sini dari segmen yang sama..

Hafiza AizZawa said... Reply To This Comment

dr segmen yg sm..fiza follow sini..jemput ke blog fiza yer.. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

TelingaBulat said... Reply To This Comment

dr segmen yg sme..singgah la ke blog TB ;)
ceritasitelingabulat.blogspot.com

Kechek Buzz said... Reply To This Comment

melompat dari segmen yg same...jmput singgah ye...

http://suarackatak.blogspot.com/

tiey smilez said... Reply To This Comment

Datang dari segmen yang sama, http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Done follow sini jugak #1710. Jom terjah blog Tiey jugak. Thanks :D

Che Rosliza Che Mat said... Reply To This Comment

singgah sini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Cik Anis said... Reply To This Comment

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Cik Anis said... Reply To This Comment

dr segmen sama^^ done follow kamu..jom jenguk cik anis n betukar2 pendapat ^^

Incovenience Truth said... Reply To This Comment

Dari segmen yang sama juga!
selamat hari rayeeeee
:):);)

Jie Susanos said... Reply To This Comment

Salam perkenalan & selamat bersegmen..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Diyana Hani said... Reply To This Comment

hai..hai..Diyanahani disini!! Salam perkenalan.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

pha is said... Reply To This Comment

bloghopping sini dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

Kenit Cinonet said... Reply To This Comment

Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

Lina Zainal said... Reply To This Comment

Salam, selamat hari raya :)

Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Lieya Von Jay said... Reply To This Comment

singgah dari segmen yg sama.. salam aidilfiri :)

http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Hunny Kitty said... Reply To This Comment

hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....

yang baik Ishak said... Reply To This Comment

selamat berblogging dan bersegmen...
datang dari segmen sama :)

Anis Farhana said... Reply To This Comment

Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Kisah Si Dairy said... Reply To This Comment

Datang dari segmen Puan Bublynotes.com
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
jom singgah bloghopping kat sini pulak..

Shark Kay said... Reply To This Comment

yippi~
shark pn ada join..
sama2 tunggu result nnti :)

ekin schmidt said... Reply To This Comment

gud luck!
sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
tgkla mlm ni publish .

salam kenal :)

Bahrain Ramlan said... Reply To This Comment

dari segmen sama..

http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Sya Mimie said... Reply To This Comment

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

berkunjung dari segmen yang sama..

Tsania Shukri said... Reply To This Comment

hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
slamat bersegmen ;)

Eraz Fadli said... Reply To This Comment

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply To This Comment

Dari segmen yg sama..dh follow sini sblm nie..;)
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Cik Itah@Rama Rama Pendek said... Reply To This Comment

datang sini dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

harumankasehvee said... Reply To This Comment

dtg drp segmen yg sama ... done follow
http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

IRA ARINA said... Reply To This Comment

Assalamualaikum Alhamdulillah.. Datng sini jenguk kawan blogger dari segmen yang sama :) Blog dah hidup balik!! IRA ARINA IS BACK http://mashimaaru.blogspot.com/2013/10/baca-ni.html :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...