Segmen Jom Bersahabat! Part1

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


okeyhh , malam ni tira nak melancarkan segmen ni . tujuan nye adalah untuk menyenangkan tira , termasuklah kawan2 blogger lain untuk blogwalking and tambah2 sabahat ! senang je . tak susah pon kannn ? hehe . 

Syarat2 :
1. Follow lah blog tira yang simple nih . 
2. Kalau nak senang , copy paste je oke link yang sedia ada dibawah .
3. Like fanpage tira dan Page ni .

4. Hantarkan link segmen kat kotak komen.
5. DONE !

langsung selam 3hari . sampai 30hb ! jam 12.00 malam . walau pun macam lebih 36 jam , takpeee . bgi chance korang join . okehh !



Cik Misya : Berkawan biar beribu.

Comments

  1. Salam kenal...dari segmen yang sama..jemput singgah..ehe
    http://norniwanie.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part-1.html

    ReplyDelete
  2. slamat bersegmen...dr segmen yg sme..

    http://suarackatak.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1-okeyhh.html

    ReplyDelete
  3. kak aimi!!! jemput join :)

    http://mykeyboardstories.blogspot.com/2013/08/happy-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena exam UPSR...boleh la nanti join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts