expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, August 30, 2013

Segmen Jom Bersahabat! Part1

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


okeyhh , malam ni tira nak melancarkan segmen ni . tujuan nye adalah untuk menyenangkan tira , termasuklah kawan2 blogger lain untuk blogwalking and tambah2 sabahat ! senang je . tak susah pon kannn ? hehe . 

Syarat2 :
1. Follow lah blog tira yang simple nih . 
2. Kalau nak senang , copy paste je oke link yang sedia ada dibawah .
3. Like fanpage tira dan Page ni .

4. Hantarkan link segmen kat kotak komen.
5. DONE !

langsung selam 3hari . sampai 30hb ! jam 12.00 malam . walau pun macam lebih 36 jam , takpeee . bgi chance korang join . okehh !



Cik Misya : Berkawan biar beribu.

7 comments :

munirah rahman said... Reply To This Comment

gud luck akak :D

Nao Mei said... Reply To This Comment

goog luck dik manis :)

Norniwanie Nasarudin said... Reply To This Comment

Salam kenal...dari segmen yang sama..jemput singgah..ehe
http://norniwanie.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part-1.html

Kechek Buzz said... Reply To This Comment

slamat bersegmen...dr segmen yg sme..

http://suarackatak.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1-okeyhh.html

nur syafiqah said... Reply To This Comment

kak aimi!!! jemput join :)

http://mykeyboardstories.blogspot.com/2013/08/happy-blogwalking.html

Kathy Rbain said... Reply To This Comment

all the best,

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena exam UPSR...boleh la nanti join ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...