expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 12, 2013

SEGMEN KUNJUNG-MENGUNJUNG BERSAMA AYUINSYIRAH..

Salam.. Erm dah lama tak join segmen blogger hebat ni.. Jom lah join! Amalan kunjung-mengunjung memang digalakkan especially time raya ni rite? Syarat nya pun mudah giler.. Klik banner if nak join..


Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat blogger Ayu Insyirah... Jangan lupa join contest duit raya saya di SINI!! Tarikh tutup 20 Ogos 2013. Makan ketupat sambil taip entry contest tau. Ahaks..;)



Cik Misya : Blogging satu kepuasan.

12 comments :

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

waa rajin cik misya join segmen ^^

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

tq ye sudi join segmen ayu....insyaallah nnti ayu join segmen aimi ye

JAMIL HASHIM said... Reply To This Comment

SALAM

SAYA JOIN

http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmenkunjung-mengunjung-bersama.html

JOIN SINI PULA

http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-suka-suka-je-lah.html

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

mekacih ye sudi join segmen ayu..
joom ramai2 kita kunjung mengunjung ke blog mereka..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/joom-kita-kunjung-mengunjung-ke-blog.html

Zaidalifah Hussin said... Reply To This Comment

SALAM AIDILFITRI,

DATANG BERKUNJUNG DISINI.. JOIN :)

http://kumahuitu.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

Yumida Huda said... Reply To This Comment

salam lebaran aimi
datang berziarah di hari raya :)

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

pha is said... Reply To This Comment

salam ziarah..
datang singgah dari segmen yg sama..
selamat hari raya...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

Kawaii Gurlzz said... Reply To This Comment

Salam ziarah ^^

Datang dari segmen yang same, dari kumpulan ayam kicap hehe, ade mase nanti singgah ke blog saya yea? :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

Good luck ^^

Kisah Si Dairy said... Reply To This Comment

nak datang beraya nie
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmenkunjung-mengunjung-bersama.html
jemput singgah....banyak kuih raya..

Nadya Dyana said... Reply To This Comment

Salam, dari segmen yang sama :)
Nad mengunjungi anda ^^ Jemput juga ke blog Nad :D
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

munirah rahman said... Reply To This Comment

datang beraya kat sini.. hehe :)
dari segmen yang sama

jemput join GA saya

http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/giveaway-topup-syawal-by-munirah-rahman.html

Abe Kie said... Reply To This Comment

Assalamualaikum,

Apa khabar? Abe Kie pun dtg dari segmen yg sama. Done follow here. Happy blogging, my new friend....

http://jukdin.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...