expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, August 13, 2013

Segmen : Review Blog Lepas Raya !

Salam.. Haa hari ni dah masuk 6 Syawal. Still beraya lagi ke? Huhu. Jomlah join segmen menarik ni if takde beraya ke mana-mana..:) Mudah dan ringkas je syarat-syaratnya.. Segmen ni takde banner, tapi kena guna gamba raya anda untuk penghias entry.^^ So, saya tepeklah gambar raya saya yang nak kata comel, comel la juga. Ahakss...;)

Sape-sape nak join segmen ni, klik je gambar comel saya kat atas ni k.:)

Ok, nape saya nak penganjur segmen review blog saya? Sebab... Saya sangat rindu untuk di review!! Hehe.. Boleh tak wat reason camtu? But seriously saya dah lama tak join segmen review-review ni. Jadi dah lama tak dengar pendapat rakan-rakan blogger di luar sana about my blog ni. Kot-kot ada something yang saya perlu repair atau modify ke kan? Harap-harap i'm the lucky one to get a review from owner segmen!=)

Jangan lupa join contest duit raya saya di SINI!! Tarikh tutup 20 Ogos 2013. Makan ketupat sambil taip entry contest tau. Ahaks..;)


Cik Misya : Suka teguran membina.

3 comments :

PakcikLie PCL said... Reply To This Comment

Semoga berjaya direview cik misya..., pcl baru je nak mula bw contest duit raya tu...sori ea, rasanya belum terlambat kan !

Norhazlina Mohd. Zaki said... Reply To This Comment

Selamat Hari Raya....
Singgah sini utk beraya...dan jenguk blogger lain...

Ieka XieaRf said... Reply To This Comment

done add u to the list. thanks eh. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...