Segmen : Salam Ukhuwah dari Blogger MadrasahKehidupan.com

Salam... Jom kita merapatkan ukhuwah kita sesama blogger dengan join segmen best ni. Klik je banner k..


Alamak... Puas sudah saya klik sana sini nak letak link entry kat ruangan komen penganjur segmen tapi tak dapat-dapat. Password dah macam-macam saya try tetap takleh masuk komen. Ermm.. Hope penganjur dapat permudahkan cara pengunjung meninggalkan komen. Huu sedey takleh tinggal entry.

Cik Misya : Ukhuwah Fillah Abadan Abadaa...

Comments

  1. salam
    iema dtg bls kunjungan
    thanx sudi join
    link da ade dlm senarai
    http://iema90.blogspot.com/2013/04/senarai-link-segmen-blogwalking-follow.html
    senarai penuh kat sini
    http://iema90.blogspot.com/2013/01/senarai-link-segmen-blogwalking-follow.html

    ReplyDelete
  2. Singgah ke sini dan follow... jom singgah dan follow kite... thanks

    ReplyDelete
  3. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah TEDDY BEAR GERGASI yang bakal menanti anda ! Cepat join :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang menanti ! Rugi sangat tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html


    Fridge Magnet Avon yang cun ditawar sebagai hadiah ! ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html

    ReplyDelete
  4. salam..trima ksih join segme ni..slmt bersegmen n mengeratkan silaturrahim sesama blogger :)

    ReplyDelete
  5. salam..
    alhamdulillah saya join..semoga mengeratkan ukhumah..insya allah.done follow awk ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah-dari-blogger.html

    ReplyDelete
  6. salam ukhuwah...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah-dari-blogger.html

    ReplyDelete
  7. Salam ukhuwah & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah-dari-blogger.html

    ReplyDelete
  8. penat mengayuh dari madrasah ke sini

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah-dari-blogger.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..jom lihat senarai pemenang di sini..mungkinkah anda tersenarai ??

    http://www.madrasahkehidupan.com/2013/08/keputusan-ga-salam-ukhuwah-dari-blogger.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts