expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 12, 2013

Segmen UP follower by Kawaii Gurlzz

Salam.. Erm segmen up-up follower ni yang best ni. Plus syarat simple, memang saya sangat suka nak join! Huhu.. Jomlah join! Tekan je banner...



Jangan lupa join contest duit raya saya di SINI!! Tarikh tutup 20 Ogos 2013. Makan ketupat sambil taip entry contest tau. Ahaks..



Cik Misya : Mencari follower baru.

9 comments :

Kawaii Gurlzz said... Reply To This Comment

Thanks for joining this segmen ^^

Check number lucky anda disini sambil2 tu bw+follow yea :)
http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/senarai-peserta-segmen-up-follower-by.html

Good luck dear :D

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

fae pun suka join segmen yang only outline very simple syarat ^^

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

salam...ayu datang dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen simple raya ni..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

Nadya Dyana said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama :) Nad singgah sini ^^ http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

Kawaii Gurlzz said... Reply To This Comment

Just nak bagitahu awak yang saya ada ubah sedikit entry mengenai segmen ni :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

Date: cukup 15 peserta sahaja. Harap maklum ^^

Kawaii Gurlzz said... Reply To This Comment

Anda di tag <3

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/10-pemenang-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

Kawaii Gurlzz said... Reply To This Comment

Blog Misya tak ada cbox ke ? ^^''

Blog aimi DIREVIEW :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/review-blog-part-1-by-kawaii-gurlzz-1.html

Ima Shue said... Reply To This Comment

follow cik misya :)

Najwa Ayuni said... Reply To This Comment

Datang follow dari segmen yg sama . Maaf , lambat sikit :)

http://kisahnajwa.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...