Segmen UP follower by Kawaii Gurlzz

Salam.. Erm segmen up-up follower ni yang best ni. Plus syarat simple, memang saya sangat suka nak join! Huhu.. Jomlah join! Tekan je banner...



Jangan lupa join contest duit raya saya di SINI!! Tarikh tutup 20 Ogos 2013. Makan ketupat sambil taip entry contest tau. Ahaks..



Cik Misya : Mencari follower baru.

Comments

  1. Thanks for joining this segmen ^^

    Check number lucky anda disini sambil2 tu bw+follow yea :)
    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/senarai-peserta-segmen-up-follower-by.html

    Good luck dear :D

    ReplyDelete
  2. fae pun suka join segmen yang only outline very simple syarat ^^

    ReplyDelete
  3. salam...ayu datang dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen simple raya ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama :) Nad singgah sini ^^ http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

    ReplyDelete
  5. Just nak bagitahu awak yang saya ada ubah sedikit entry mengenai segmen ni :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

    Date: cukup 15 peserta sahaja. Harap maklum ^^

    ReplyDelete
  6. Anda di tag <3

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/10-pemenang-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

    ReplyDelete
  7. Blog Misya tak ada cbox ke ? ^^''

    Blog aimi DIREVIEW :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/review-blog-part-1-by-kawaii-gurlzz-1.html

    ReplyDelete
  8. Datang follow dari segmen yg sama . Maaf , lambat sikit :)

    http://kisahnajwa.blogspot.com/2013/08/segmen-up-follower-by-kawaii-gurlzz.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts