expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 28, 2013

Senarai Pemenang : Contest Saya Nak Duit Raya Cik Misya!!! (V2)

Salam semua. Tarraaa!!! Hari ni saya nak umumkan pemenang yang bakal menerima duit raya special dari saya sempena contest yang saya anjurkan baru-baru ini. (SINI) Yang mana sudi join, terima kasih banyak-banyak saya ucapkan. Ada 35 orang peserta semuanya. Semuanya hebat-hebat belaka sampai sukar nak pilih pemenang. Huhu.. Pada yang berjaya nanti, ucapan tahniah diucapkan. Rezeki anda di Hari Raya. Yang tak berjaya jangan sedih-sedih ya. InsyaAllah kalau tahun depan saya wat contest camni lagi, boleh cuba sekali lagi..:) Aiyaaa membebel plak ya! Mesti semua dah tak sabar dah tu.. Ahaks.. Kita tengok siapa yang kena!!=)


Pemenang Bertuah Pilihan Cik Misya (3 orang)

1. PCL (Keihkhlasan beliau mahu hadiahkan duit raya buat anak tersayang menyentuh hati saya. Huhu)
2. Nisha (Kisah duit raya yang paling kelakar antara yang terkelakar. Hehe..)
3. Nao Mei (Ketabahan seorang insan yang melalui kesusahan hidup. I like positive attitude!)

#Pemenang ini dipilih berdasarkan shortlisted yang diumumkan di SINI.


Pemenang Random.Org (3 orang)






Perhatian kepada semua pemenang!!

  • Sila hantarkan saya nama penuh, alamat surat-menyurat dan nombor telefon anda melalui emel aimi@aimisyahirah.com atau sms ke 0169561764.
  • Maklumat pemenang tersebut perlu dihantar dalam tempoh 7 hari mulai hari ini. Jika tidak, kemenangan anda akan dibatalkan.
  • Hadiah tidak boleh ditukar ganti dalam bentuk lain.
  • Sebarang kehilangan/kerosakan semasa dan selepas penghantaran hadiah tidak menjadi tanggungjawab penganjur.
  • Sebarang rayuan/surat-menyurat tidak dilayan. 


Tahniah sekali lagi buat para pemenang!! Yang tak berjaya, anda juga hebat! InsyaAllah rezeki anda pasti tiba satu hari nanti.:) Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin..^^




Cik Misya : Ikut kemampuan.

10 comments :

Addasyuhadadisini said... Reply To This Comment

tahniah untuk pemenang.. :))

JariJemari Menaip said... Reply To This Comment

Alhamdulillah terima kasih sis, saya pemenang random. syukur sis, sbb saya nie new blogger then nie first time saya menang GA , saya dah sms sis. thanks sis :)

PakcikLie PCL said... Reply To This Comment

alhamdulillah..Hanis Umairah pasti gembira ..t.kasih cik Misya :)

Delimasari said... Reply To This Comment

tahniah

Nao Mei said... Reply To This Comment

Alhamdulillah...makseh adik sayang :)
nanti cik akak mesej je ok..hihi

Yumida Huda said... Reply To This Comment

alhamdulillah..thanks bebyk misha
tahniah jugak buat pemenang lain :)

Kawaii Gurlzz said... Reply To This Comment

No.20 takde :O huhu. Anyway, tahniah kepada pemenang ^^

Marou Apple Hijau said... Reply To This Comment

tahniah ye


Entri Baru Je Update : Buat Sendiri Oreo Milkshake Crunchy

pha is said... Reply To This Comment

tahniah kepada yg menang..

Nisha said... Reply To This Comment

Alhamdullilah .. :-) Done hantar butiran ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...