expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 23, 2013

I'm one of the winner dalam segmen blogger PCL!!

Salam semua.. Wah lamanya tak berhapdet blog saya ni!! Akibat kesibukan membuat persiapan perkahwinan, blog langsung tak sempat nak jenguk. Tahu-tahu je dapat komen dari blogger PCL tentang berita baik saya terpilih sebagai salah seorang pemenang dalam segmen beliau di SINI. Rezeki orang baru kahwin agaknya. Hehe... Thanks PCL!! Ada segmen lagi insyaAllah saya join if ada masa..:)


Hadiahnya? Dapt review untuk salah satu entry terbaik saya.. Huhu actually entry mana tu saya sendiri pun payah nak pilih. Sebab saya rasa semua entry terbaik. Wahhh statement!!! Hehe.. Takpe, saya tak kisah pun PCL pilih entry yang mana.:) Terpilih sebagai pemenang pun dah cukup happy!^^


Cik Misya : Rezeki, jodoh, ajal maut di tangan Allah swt.

6 comments :

PakcikLie PCL said... Reply To This Comment

wahhh..pengatin baru rupanya +Aimi Syahirah Bt Shokarny ni..Selamat Pengantin Baru semoga berbahagia hingga ke jannah. tggu review dari sy..lambat lg kot..haha :) gi la honeymoon dulu ye..

Rosmiza Ali said... Reply To This Comment

Wah! Tahniah Aimi.. =)
UNDIAN IKHLAS ANDA DIPERLUKAN!

Kisah Si Dairy said... Reply To This Comment

congrates...

Asha Lya said... Reply To This Comment

Tahniah aimi :) & selamat pengantin baru

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

congrats cik misya, farah tumpang happy untuk cik misya...

yang baik Ishak said... Reply To This Comment

tahniah cik misya... saya juga tumpang happy :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...