expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 23, 2013

Segmen – Saya Mahu Ditegur

Salam.. Wah segmen ni unik sikit sebab tajuk nya! Ditegur ya? Kalau say 'hai!' je boleh tak? Ahakss... Loyar buruk plak saya. hehe.. Jangan mara ye penganjur. Ok jom join segmen unik ni. Tekan je kat banner..



Cik Misya : Tegur takpe bukan kondem.

11 comments :

Ms. Anne said... Reply To This Comment

Assalam...

teguran saya... tak banyaklah..
sikit jer..
nanti betulkanlah size widget facebook tu sebab terkeluar dari column .. just adjust saiz dia... so baru fix.. same to bloglist, entry collection dan keywords.. adjust bagi ok..

rajin tegur dan komen blog saya juga http://annscape.blogspot.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

Anarm Khairul said... Reply To This Comment

Kena edit sikit bahagian sidebar.. ada box yang terkeluar dari sidebar, macam facebook like box tu.. mungkin kena tambah lebar pada sidebar.. yg lain2 dah ok.. nice!

http://anarm.net/segmen-saya-mahu-ditegur.html

fiza saiza said... Reply To This Comment

Salam..

Dari segmen yang sama..
Teguran saya agak sama dengan rakan2 yang lain.
Header terkeluar dari colum.
Sidebar perlu di edit kerana banyak yg bertindih antara satu sama lain..
itu sahaja :)

Bahrain Ramlan said... Reply To This Comment

Salam ziarah sini

Sedikit teguran

1) header tu macam keluar dari landasan, kasi adjust skit. Header tu macam ada kosong boleh letak lagi apa2x kasi cun skit header tu.
2) Background ni kalo boleh kasi non- repeat.

Overall, blog simple, kemas dan cantik!

http://www.aimisyahirah.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

Suzan Ok said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, IMO, susunan gadget kurang kemas ada ruang-ruang kosong, and some of it too far apart. Saya tgk awak suka benda yang cute cantik, so maybe awak boleh improve dari segi pemilihan font dan warna-warna berbeza.. isi kandungan memuaskan :)

Papa Mifz said... Reply To This Comment

salam...

fuh blog model tuh...;)

header mungkin boleh kasi cun lagi menampakkan anda seorang model hebat...;)


http://www.papamifz.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

Khairul Zamri said... Reply To This Comment

blog yg cantik, like box klau boleh xperlu ade feed terkini dri fb kurang umppphh :)

Eyriqazz said... Reply To This Comment

Teguran :

1) Nama blog OK cuma agak panjang
2) Header cun
3) widget follower lebih sesuai berada di sebelah sidebar
4) Banyak ruangan kosong kiri dan kanan

Norazizah Hashim said... Reply To This Comment

Salam, Nor pun join segmen ni :).
Komen daripada Nor :
1. Blog boleh tengok di mobile.
2. Penampilan di mobile tidak sama dengan desktop.
3. Loading ok di desktop dan mobile.

Selamat bersegmen :)

MyLife Ria said... Reply To This Comment

Salam Aimi Syahirah,
Cantik blog :)
Ruangan entri ni terasa kecil sedikit.

jaakechik said... Reply To This Comment

Salam Sabtu dari jaakechik.

jaa datang dari segmen yang sama jugak.

http://www.jaakechik.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

komen jaa untuk blog ni :

1. header blog cantik.
2. kena pasang border /background utk title widget di sidebar.
3. yg lelain dah ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...